Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ: «Το Θέατρό μας» με τον Βασίλη Οικονόμου (Δωρεάν)

 


ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

«Το Θέατρό μας»
Τετάρτη 17:00-19:00 | Διδάσκει ο Βασίλης Οικονόμου

Σε αυτό το εργαστήριο τα ίδια τα παιδιά δημιουργούν. Τα παιδιά με την τεχνική του Θεάτρου εν Θεάτρω αντιλαμβάνονται σταδιακά τα οφέλη της δημιουργίας μιας θεατρικής παράστασης, ανακαλύπτουν νέα εκφραστικά μέσα και αναδεικνύουν προσωπικές δεξιότητες.
Συγκεκριμένα, ο επαγγελματίας ανάπηρος ηθοποιός/σκηνοθέτης/εκπαιδευτής Θεάτρου Βασίλης Οικονόμου πραγματοποιεί ετήσιο εργαστήρι με τίτλο: «Το Θέατρό μας», μια δράση που οι μαθητές είναι οι μοναδικοί συντελεστές της παράστασης με την απόλυτη ελευθερία να ελιχθούν με τη δική τους έμπνευση και φαντασία.
Η θεατρική παράσταση στο τέλος της χρονιάς θα αποτελέσει το πολιτιστικό προϊόν αυτών των συναντήσεων. Ο τίτλος της παράστασης θα είναι απόφαση των ίδιων των παιδιών που θα περιγράψουν και θα συν-αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν.
Τα παιδιά κατά τη διάρκεια θα γίνουν σκηνοθέτες, ηθοποιοί, συγγραφείς, φωτιστές, επιμελητές ήχου, μουσικής και άλλα πολλαπλά επαγγέλματα που σχετίζονται με μια θεατρική παραγωγή και θα μάθουν τα δικαιώματα που τους αναλογούν ανά επάγγελμα. Το τμήμα είναι συμπεριληπτικό καθώς ήδη ο κορμός των συμμετεχόντων αποτελείται από ανάπηρα και μη ανάπηρα άτομα.
Το εργαστήρι είναι συμπεριληπτικό και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της δράσης με τίτλο τίτλο "ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ" από την ομάδα ΘΕΑΜΑ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
☎️ 2130411546, 6939308409
📧 isondancetheater@gmail.com
🔗 https://ison.com.gr/
📍 Μελενίκου 33, Βοτανικός (Γκάζι)

ΙΣΟΝ Θέατρο - Χορός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...