Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Athens Pride | Φεστιβάλ Υπερηφάνειας 2017

Με το σύνθημα ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, το Athens Pride 2017 τονίζει ότι η επαφή με το βίωμα του κάθε ατόμου μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για την επαναξιολόγηση των αρχών μας, την αμφισβήτηση των κοινωνικά κατασκευασμένων εννοιών και στερεοτύπων και την σταδιακή ηθική πρόοδο της κοινωνίας μας. Έτσι, επιδιώκει μια κοινωνία στην οποία αξίες όπως η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη θα ιεραρχούνται ευνοϊκότερα. Μία κοινωνία που θα έχει μάθει να αποδέχεται και να σέβεται όλες τις σεξουαλικότητες, τα φύλα και τα σώματα είναι μια κοινωνία με παιδεία.
Από την πρώτη Παρέλαση του 2005, ο σκοπός του Athens Pride είναι να παρεχει τη μέγιστη ορατότητα για την LGBTQI* κοινότητα της Ελλάδας και να ανοίγει το δρόμο για την πλήρη ισότητα των LGBTQI* ατόμων στην ελληνική κοινωνία.
Φέτος, το Athens Pride αποκτά ορατή και δυναμική παρουσία, όχι απλά περνώντας μπροστά από το Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της παρέλασης, αλλά φέρνοντας την ίδια τη διοργάνωση έξω απο τις πόρτες του, στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
12:00 - 17:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Face and Body Painting με τα χρώματα της υπερηφάνειας.
Φτιάξε το δικό σου πλακάτ και εκφράσου με το θέμα που σε καίει.

13:00 - 17:00
DJ SETS


17:00
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΊ / GREETINGS


18:00
ZUMBA® PARTY

Χορεύουμε και ξεσαλώνουμε ακολουθώντας τους ZUMBA® Instructors

18:30
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ


19:00
ΠΑΡΕΛΑΣΗ / PARADE


21:00 - 00:00
ATHENS PRIDE

LIVE SHOW & PARTY
Πλατεία Συντάγματος
10.06.2017
Σα: από τις 12:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σταυρούλα Πανοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...