Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Michael Heupel / Ρεσιτάλ Βιολοντσέλου


Ο τσελίστας Michael Heupel έρχεται στα Ιωάννινα στις 16/3/2019 για ένα Ρεσιτάλ Βιολοντσέλου , ίσως το 1ο στην πόλη των Ιωαννίνων!

Πρόγραμμα

Johann Sebastian Bach
Suite No. 5, BWV 1011:
- Prelude
- Sarabande
- Gigue

Henri Dutilleux
Trois Strophes Sur Le Nom De Sacher

Mark O’Connor
Appalachian Waltz

Bright Sheng
Little Cabbage

Gaspar Cassadó
Suite for cello solo:
I. Preludio-Fantasia
II. Sardana (Danza)
III. Intermezzo e Danza Finale

Μίκης Θεοδωράκης
Ανατολικά του Αιγαίου

Βιογραφικό:
Ο Μιχάλης Χόιπελ είναι ένας από τους σημαντικότερους έλληνες μουσικούς της νέας γενιάς. Έχει μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων και πυκνή δραστηριότητα, τόσο στο χώρο της μουσικής δωματίου, όσο και ως σολίστ, συμπράττοντας με σημαντικές ορχήστρες και μαέστρους. Έχει σήμερα ως ορμητήριο το Αμβούργο, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές μετά την απόκτηση του διπλώματός του στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Θεάτρου του Ανοβέρου. Διεθνούς φήμης καθηγητές,όπως οι Arto Noras, Jens Peter Maintz, Wolfgang Emanuel Schmidt, David Geringas, Bernard Greenhouse και Tilmann Wick βοήθησαν να διαμορφώσει την καλλιτεχνική του προσωπικότητα. Εμφανίζεται σε πολλές ευρωπαικές χώρες και έχει βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως τον International Mozart Competition Hagen 2014 και τον διαγωνισμό Masefield στο Αμβούργο. Είναι υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση και του Ιδρύματος Alfred Toepfer. Παίζει σε ένα βιολοντσέλο κατασκευασμένο το 1723 από τον David Tecchler στη Ρώμη.

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 στις 8 μ.μ. – 9:30 μ.μ
Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών
Παρασκευοπούλου 4, 454 44 Ιωάννινα

https://www.facebook.com/events/1968306523296396/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...