Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Βιβλιοπωλείο Gutenberg: «Κλασική Κοινωνιολογική Θεωρία» των George Ritzer και Jeffrey Stepnisky


 Γνωρίστε τη σκέψη όλων των μεγάλων κλασικών θεωρητικών της Κοινωνιολογίας: Αλεξίς ντε Τοκβίλ, Ογκίστ Κοντ, Χέρμπερτ Σπένσερ, Καρλ Μαρξ, Εμίλ Ντιρκέμ, Μαξ Βέμπερ, Γκέορκ Ζίμελ, Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν, Γ. E. Μπ. Ντι Μπουά, Θόρσταϊν Βέμπλεν, Τζόζεφ Σουμπέτερ, Καρλ Μάνχαϊμ, Τζορτζ Χέρμπερτ Μιντ, Άλφρεντ Σουτς, Τάλκοτ Πάρσονς.

Το βιβλίο των George Ritzer και Jeffrey Stepnisky προσφέρει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των σκέψεων των παραπάνω θεωρητικών της κοινωνιολογίας και των σχολών κοινωνιολογικής σκέψης από τις απαρχές της θεωρίας την εποχή του Διαφωτισμού έως τις αρχές του 20ού αιώνα.
Οι βασικές θεωρίες ενσωματώνονται στα βιογραφικά σκίτσα των μεγάλων θεωρητικών και στο απαιτούμενο ιστορικό και πνευματικό πλαίσιο, και έτσι δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα τα έργα των κλασικών συγγραφέων, καθώς και να αντιπαραβάλλει και να συγκρίνει τις κλασικές θεωρίες.
Βρείτε το βιβλίο: George Ritzer, Jeffrey Stepnisky «Κλασική Κοινωνιολογική Θεωρία» (επιμέλεια: Βασιλική Καντζάρα, μετάφραση: Αδριανός Φριλίγγος) http://gutenbergbooks.gr/book_details.php?id=2700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...