Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Greek Trombone Days 2021

 


Διαδικτυακή Συναυλία

Με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν στον πολιτισμό και ειδικότερα στην μουσική οι “Ημέρες Τρομπονιού” καλούν όσους θέλουν να λάβουν μέρος στην διαδικτυακή συναυλία αφιερωμένη στην μουσική και ειδικότερα στο τρομπόνι.
Οι κλειστές αίθουσες, τα κλειστά ωδεία αλλά και η παρατεταμένη απαγόρευση της ζωντανής συναυλίας με κοινό μας έχουν απομακρύνει από την απόλαυση του να μοιράζεσαι μουσική. Αυτή η διαδικτυακή συναυλία είναι ένα κίνητρο για όλους να ετοιμάσουν ένα αγαπημένο έργο και να το παρουσιάσουν διαδικτυακά σε κοινό το οποίο θα βρίσκεται (δυστυχώς) στις οθόνες.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα κομμάτι που να μην ξεπερνάει τα 5 λεπτά. Μπορεί να είναι κάποια άσκηση, μπορεί να είναι κάποιο ορχηστρικό απόσπασμα, σόλο κομμάτι για τρομπόνι, μέρος από κάποιο σόλο, σονάτα, οτιδήποτε. Ελεύθερα επιλέξτε ότι επιθυμείτε να παρουσιάσετε. Και να μην θέλετε να παρουσιάσετε κάποιο έργο μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε την συναυλία.
Δηλώστε συμμέτοχη εδώ : https://gkrimperis.com/2021/01/26/greek-trombone-days-2021/
ή στείλτε μήνυμα με τ όνομα, email και το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...