Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Περιφέρεια Αττικής - Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο στο Πεδίο του Άρεως

 


🎄 Η Περιφέρεια Αττικής γιορτάζει φέτος τη λάμψη των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους εκ του σύνεγγυς, μετατρέποντας το Πεδίο του Άρεως, το μεγαλύτερο Πάρκο του κέντρου της Αθήνας, σε ένα φωτεινό και λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο.
📌 Από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2021 όλοι οι επισκέπτες του Πεδίου του Άρεως θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με 🎶 μουσική, 🎭 παιδικές παραστάσεις και show θα χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Giorgos Patoulis σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού - Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για τις θεατρικές και τις μουσικές εκδηλώσεις Haris Romas, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, λάμψη και φώτα σε 💫 Μία γιορτή, για όλη την Αττική με ελεύθερη είσοδο.
Για την είσοδο και παρακολούθηση των εκδηλώσεων ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουν οριστεί από την Κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19).
Βρείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ ⤵

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...