Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Εργαστήρι Υποκριτικής: ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΣΟΦΟΚΛΗ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

 

ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΣΟΦΟΚΛΗ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ – ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗΤΗΝ ΤΡΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ.
Πώς ξεσηκώνω τις λέξεις από το χαρτί και τις κάνω εικόνες; Πώς απαλλάσσομαι από φόβους και εμπιστεύομαι τον ποιητή;
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα δουλέψουμε με αρχή τον λόγο, την αναπαράσταση και την λειτουργία συνόλου. Ως ομάδα θα γίνει προσπάθεια να πούμε μια ιστορία ανακαλύπτοντας τι είναι η υποκειμενική αφήγηση , τι η αντικειμενική.
Απαλλαγμένοι από φόβο κείμενα με μεγαλύτερη αντοχή από τον ίδιο τον άνθρωπο. Δουλειά μας είναι να πούμε μια ιστορία με όλα μας τα εργαλεία. Τα μοναδικά εργαλεία για τον κάθε ένα.

INFO
Διάρκεια εργαστηρίου : 12 Μαρτίου 2022 – 7 Μαΐου 2022
Ημερομηνίες Διεξαγωγής : Σάββατο
Ώρες : 11.00’ – 15.00’
Τόπος : ImProva (Arts-Rehearsal-Space)
(Προφήτη Δανιήλ 29, Βοτανικός/Μετρό Κεραμεικός)
Πληροφορίες/Εγγραφές : Τηλ. 2114147157
Email: info.actforart@gmail.com
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
ΝΙΚΗ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ
H Νίκη Δουλγεράκη είναι αριστούχος απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ» (ΥΠΠΟ), και σκηνοθέτις .Ασχολείται με την σκηνοθεσία και την μετεκπαίδευση ηθοποιών καθώς και την προετοιμασία νέων για εισαγωγικές εξετάσεις σε δραματικές σχολές. Δουλεύει ως coach , σκηνοθέτις , ηθοποιός σε παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχει σκηνοθετήσει και ερευνά αφηγηματικά κείμενανα Ελλήνων Λογοτεχνών. Έχει δουλέψει ως βοηθός σκηνοθέτη και σύμβουλος δραματουργίας σε παραστάσεις και σεμινάρια. Η ίδια έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια με άξονα την αφήγηση και το ιδίωμα σε κείμενα όπως η Οδύσσεια και ο Ερωτόκριτος. Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια, στην Κρήτη για την διαδικασία δημιουργίας μίας παράστασης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. Έχει διδάξει θέατρο σε εφήβους .
SATURDAY, MARCH 12, 2022 AT 11 AM – 3 PM
ImProva Rehearsal Space - Seminars - Workshops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...