Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Masterclass Κλασσικού Τραγουδιού και Όπερας απο τον Άρη Αργύρη στο Απολλώνιο Ωδείο


 Masterclass Άρη Αργύρη

28-31 Μαρτίου 2024
Ο διεθνής βαρύτονος και καθηγητής Τραγουδιού στην περίφημη UDK του Βερολίνου και απόφοιτος του Απολλωνίου Ωδείου, Άρης Αργύρης, επανέρχεται στο Ωδείο μας, για να διδάξει ένα Masterclass Κλασσικού Τραγουδιού και Όπερας απο τις 28 έως την 31 Μαρτίου 2024.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσέλθουν με όποια κομμάτια είναι της επιλογής τους.
Μετά το πέρας των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους ενεργούς συμμετέχοντες.
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους ενεργούς συμμετέχοντες.
Δίδακτρα Συμμετοχής:
Ενεργοί Συμμετέχοντες
1*45’ 120 ευρώ
2*45’ 220 ευρώ
Στα δίδακτρα των ενεργώς συμμετεχόντων περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση όλου του masterclass ως ακροατές.
Ακροατές
50 ευρώ
Στα δίδακτρα συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η διδασκαλία απο τον κ. Αργύρη, η συμμετοχή στην συναυλία των ενεργώς συμμετεχόντων στο τέλος του masterclass, η παρακολούθηση ώς ακροατή του συνόλου του masterclass και η πιανιστική συνοδεία κατα τη διάρκεια του masterclass και της συναυλίας.
Την πιανιστική συνοδεία του masterclass έχει η έμπειρη κα. Μαρίνα Ναστούλη.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να καλέσετε τη γραμματεία του Ωδείου μας στο
210-8815219
ή να μας αποστείλετε e-mail με τα στοιχεία σας στο
Vdellios@yahoo.gr
είτε συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα:
Άρης Αργύρης/Σύντομο Βιογραφικό
Βαρύτονος, σπούδασε τραγούδι με τους Κώστα Πασχάλη, Φραγκίσκο Βουτσίνο, Δέσποινα Καλαφάτη. Συνέχισε σπουδές στη Μουσική Ακαδημία Μονάχου με τη Δάφνη Ευαγγελάτου (υποτροφία «Μαρία Κάλλας», 1999). Έχει τραγουδήσει σε Αθήνα, Αμβούργο, Στουτγάρδη, Στοκχόλμη, Λειψία, Σαβονλίννα, Βερολίνο, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Τόκυο, Αμβέρσα, Γάνδη, Γενεύη, Σαν Ντιέγκο, Μπουένος Άιρες, Δρέσδη, Τεργέστη, Βερόνα, Βιέννη. Το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει ρόλους όπως Ντον Τζοβάννι, Εσκαμίγιο (Κάρμεν), Φίγκαρο (Ο κουρέας της Σεβίλλης), Ζερμόν (Τραβιάτα), Μαρτσέλλο (Μποέμ), Ιάγο (Οθέλλος), Κόμη Αλμαβίβα (Οι γάμοι του Φίγκαρο), Πόζα (Ντον Κάρλος), Ρενάτο (Ένας χορός μεταμφιεσμένων), τους «Tέσσερις κακούς» (Τα παραμύθια του Χόφμαν). Έχει συνεργαστεί με διάσημους αρχιμουσικούς όπως οι Μέτα, Μαζούρ, Τήλεμαν, Ρίτσι, Τζανέττι, Ρεντζέττι, Μοντανάρο, Τζελμέττι. Κέρδισε το Διεθνή διαγωνισμό όπερας δωματίου του ανακτόρου Ράινσμπεργκ, Γερμανία (2002), ενώ το 2007 έλαβε το βραβείο «Καλύτερου νέου καλλιτέχνη» από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών. Από τον Απρίλιο του 2016 διδάσκει κλασικό τραγούδι στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών στο Βερολίνο.
Απολλώνιο Ωδείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...