Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΗΟRECA 2024

 


ΗΟRECA 2024

Το κορυφαίο εκθεσιακό event του Τουρισμού & της Μαζικής Εστίασης έρχεται 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και φέρνει μαζί του τάσεις, καινοτομίες & ευκαιρίες για networking και deals.
500 κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands, καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, 4 stages τα οποία θα υποδεχτούν εκατοντάδες experts του industry, μοναδικά cooking shows με βραβευμένους chefs, εντυπωσιακά workshops, 7 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ και cocktail… Η έκθεση θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών που οραματίζονται, ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και θέλουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους – ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφέτερια, bar, εστιατόριο κ.ά.
Καινοτομία, έμπνευση, τάσεις δίνουν ραντεβού εδώ! Στόχος της έκθεσης HORECA, μέσα από το πλήθος των διάσημων πλέον εκδηλώσεων που διοργανώνει είναι να ενημερώσει αλλά και να παρουσιάσει όλες τις τάσεις.
HORECA BUSINESS LAB Aναλύσεις, στοιχεία, απόψεις, τάσεις και όλες οι εξελίξεις για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης...από κορυφαίους marketers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς.
BEER & SPIRITS SHOW Θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ελληνικού Cocktail, Non Alcohol Cocktail, AFTER DINNER Classic Cocktail & Battle of the Bars από την Ένωση Bartenders Ελλάδος.
COFFEE EVENTS
To ελληνικό coffee industry δίνει ραντεβού εδώ για να παρακολουθήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Cup Tasters & Brewers Cup.
GASTRONOMY LAB
Tα καθιερωμένα cooking seminars του Gastronomy Lab θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για chefs & επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.
Metropolitan Expo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...