Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ




Κυριακούλα Τσαγγαράτου, Βασίλης Ασημακόπουλος, 
Νίκος Ρογκάκος, Βασίλειος Παναταζάτος,
Κωνσταντίνος Πανταζάτος

ΕΝΩΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2012, στο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κηφισιάς παρουσιάστηκε η Μαντολινάτα της Ομοσπονδίας Κεφαλλονίτικων & Ιθακήσιων Σωματείων (ΟΚΙΣ) με μεγάλη επιτυχία.
Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων. Το πρόγραμμα παρουσίασε ο Διονύσης Κεκάτος, (Πρόεδρος Ένωσης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισιάς και Βορείων προαστίων), και ομιλήτρια ήταν η Βασιλική Ταμβάκη-Μαγουλά, (Τ. Δήμαρχος Νεας Ερυθραίας).
Τους ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς όπου και έδωσε χαιρετισμό, οι βραβευθέντες, η Νίνα Βλάχου, και άλλοι.
Η Κεφαλλονίτικη Μαντολινάτα ξεσήκωσε την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα που τραγούδησαν όλοι μαζί Κεφαλλονίτικα τραγούδια με πολύ κέφι.
Η σοπράνο Κυριακούλα Τσαγγαράτου μάγεψε το κοινό με την μελωδική της φωνή και την ωραία της παρουσία. Ο μπάσος Βασίλης Ασημακόπουλος τραγούδησε με την βροντερή του φωνή με μπρίο ανάμεσα στις ενθουσιώδεις επευφημίες του κοινού.
Ακουστήκανε γνωστά τραγούδια όπως «Το παπόρο», «Απόψε την κιθάρα μου», «Την είδα την Ξανθούλα» και άλλα.
Βασίλης Ασημακόπουλος, μπάσος
Τους το κοινό δέχτηκε με χαρά δυο τραγούδια του Κεφαλλονίτη μουσικοσυνθέτη ομογενή από τον Καναδά Παναγιώτη Καρούσου. Ο «Ελληνικός Έρως» σε στίχους του Δημήτρη Ιατρόπουλου, από την κυρία Κυριακούλα Τσαγγαράτου, και «Η Κόρη των Αθηνών» σε στίχους του Λόρδου Βύρωνα από τον κύριο Βασίλη Ασημακόπουλο.
Τους σολίστες Κυριακούλα Τσαγγαράτου, σοπράνο και Βασίλη Ασημακόπουλο, μπάσο συνόδευσαν ο Νίκος Ρογκάκος, στο μαντολίνο, ο οποίος τραγούδησε και γνωστές Κεφαλλονίτικες μελωδίες, ο Κωνσταντίνος Πανταζάτος, φωνητικά και στο μαντολίνο, και ο Βασίλειος Παναταζάτος, φωνητικά και στην κιθάρα.
Η Μαντολινάτα της Ομοσπονδίας Κεφαλλονίτικων & Ιθακήσιων Σωματείων (ΟΚΙΣ)
Ήταν μια υπέροχη βραδιά μέσα σε μια φθινοπορινή βροχερή μέρα. Μπράβο στους οργωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...