Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Συνηχήσεις 2016, μουσική παράσταση


Για δεύτερη χρονιά ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει τον καλλιτεχνικό θεσμό «Συνηχήσεις», αυτή τη φορά παρουσιάζοντας έργα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δωματίου.

Στη φετινή εκδήλωση -και μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση έργων και όπερας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τον Δεκέμβριο του 2014-, Υπότροφοι του Ιδρύματος Ωνάση θα ερμηνεύσουν έργα Ελλήνων συνθετών που έχουν «θεμελιώσει» τους δρόμους της ελληνικής τέχνης και έχουν χαράξει τα διάφορα μονοπάτια της. 

Μέσα από την ομορφιά και τη μοναδικότητα της μουσικής δωματίου, αυτού του εξαιρετικά προσωπικού τρόπου δημιουργίας και έκφρασης, 9 ερμηνευτές θα συναντηθούν και θα μας δώσουν το στίγμα του «σήμερα» σε έργα 14 συνθετών, βασισμένα σε αριστουργηματικά κείμενα Ελλήνων και ξένων ποιητών, τα οποία θα πάρουν μορφή και θα ζωντανέψουν μέσα από τη φωνή, το πιάνο και τα πνευστά όργανα που έχουν επιλεχθεί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τη μουσική παράσταση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, με την αρωγή του Ιδρύματος Ωνάση και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Είσοδος Ελεύθερη
(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δελτία εισόδου θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας)

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών | Μικρή Σκηνή
Λ. Συγγρού 107-109, Αθήνα

Πληροφορίες: 210 3713011
www.onassis-scholars.gr


https://www.facebook.com/events/1561897714121137/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...