Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Το IN-EDIT Festival επιστρέφει στην Αθήνα!

Το IN-EDIT Festival επιστρέφει στην Αθήνα!
Το 2003, στη Βαρκελώνη, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ένα φεστιβάλ που πρόβαλε ντοκιμαντέρ για σπουδαίους μουσικούς και μουσικές, φέρνοντας στο φως ένα παραμελλημένο μέχρι εκείνη τη στιγμή κινηματογραφικό είδος: το μουσικό ντοκιμαντέρ.  
Δεκατρία χρόνια μετά, το IN-EDIT, είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο. Έχει πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από δεκαπέντε πόλεις παγκοσμίως, από την Πόλη του Μεξικού μέχρι το Βερολίνο και από το Σαντιάγο μέχρι τη Μαδρίτη, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς των απανταχού φίλων της μουσικής και του σινεμά.
Από τις 24 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ο ιστορικός κινηματογράφος ΑΣΤΟΡ, φιλοξενεί το IN-EDIT Festival. Έντεκα μοναδικά μουσικά ντοκιμαντέρ που αφηγούνται ιστορίες για μουσικές και μουσικούς από όλο τον κόσμο και ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια σε διεθνή φεστιβάλ παγκοσμίως. Οι ποπ τόνοι των Backstreet Boys και οι ηλεκτρονικοί ήχοι των Daft Punk, μπλέκονται με τις σόουλ μελωδίες του James Brown, τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια της Amy Winehouse και τη ροκ του Kurt Cobain σε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ που θα γεμίσει μουσική την Στοά Κοραή!
Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Κινηματογράφος ΑΣΤΟΡ, Σταδίου 28 (είσοδος από στοά Κοραή)
24.02.2016 - 28.02.2016
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...