Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Στη Θεία Νυχτιά - Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ελάτε να αποχαιρετίσουμε μαζί τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά σε μια γιορτή της φωνητικής μουσικής με πάνω από 120 χορωδούς επι σκηνής!

Τα Xριστούγεννα, παγκόσμια γιορτή όλων των ανθρώπων, όλων των ηλικιών, έρχονται στο μέσο του χειμώνα, όταν η νύχτα υπερτερεί της ημέρας. Αυτή η χρονική στιγμή του έτους είναι ίσως η καταλληλότερη για να ανοίξουμε το μέσα μας και να κοιτάξουμε την ψυχή μας. Καθένας μας έχει ένα βαθύτερο κόσμο κι αυτός δεν ικανοποιείται με τα εφήμερα αλλά αναζητά τα παντοτινά.

Τα παιδιά και οι ενήλικες, όλοι ερασιτέχνες χορωδοί και ηθοποιοί, με τρόπο μουσικό, ποιητικό και θεατρικό, αποδίδουν τα αιωνίως σημαίνοντα και αενάως σημαινόμενα των Χριστουγέννων στο παρόν, λίγο πριν μας αφήσει για πάντα το έτος 2017 μ.Χ.

Στη μουσική συμμετέχουν η παιδική Χορωδία του Λυρείου Παιδικού Χωριού, η παιδική Χορωδία της ΑΝΟΙΞΗΣ, η νεανική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου-Ταύρου και η Χορωδία Ενηλίκων PianoPlusFestival.
Διευθύνει ο Παναγιώτης Τσουκνίδας και πιάνο παίζει ο Ανδρέας Ξενόπουλος.

Στο θεατρικό «Το ταξίδι των Χριστουγέννων» εμφανίζονται τα παιδιά του Λυρείου Παιδικού Χωριού. Επιμέλεια Δημήτρης Λάμπρου, Ηλίας Δασκαλόπουλος.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Wednesday, December 27 at 7:30 PM - 10 PM
206 Πειραιώς, 177 78 Ταύρος
Piano Plus Festival
https://www.facebook.com/events/946551912162306

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...