Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Γίνε συγγραφέας παγκοσμίου βεληνεκούς! (Ελληνικά)

ΓΙΝΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ!

Πρωτοποριακά μαθήματα γραφής διεθνών προδιαγραφών από τη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity.

* Μάθετε τα μυστικά της γραφής (Αφηγηματικές τεχνικές, σύλληψη πλοκής, σκιαγράφηση χαρακτήρων, δημιουργία διαλόγου, άντληση ιδεών από το υποσυνείδητο, απόκτηση προσωπικού ύφους, κτλ)

* Εμποτίστε τη σελίδα με την ψυχή σας (μετατρέποντας σε λέξεις τις πιο βαθειές σας ιδέες και τα πιο ενδόμυχα συναισθήματά σας)

* Γνωρίστε την παγκόσμια λογοτεχνία σε βάθος (εντρυφώντας στα μυστικά της γραφής των Καζαντζάκη, Χέμινγγουέι, Φώκνερ, Φιτζέραλντ, Όσκαρ Γουάιλντ, Έντγκαρ Άλαν Πόε, Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκεζ και άλλων)

* Γίνετε μέλος μιας κοινότητας εκκολαπτόμενων συγγραφέων (αποκτώντας πνευματικό πλούτο και καλλιεργώντας μεγαλείο ψυχής στην Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας)

Οι σπουδαστές μας κερδίζουν διαγωνισμούς και εκδίδουν βιβλία.

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, 1.00 - 3.30 μμ και διαρκούν 12 εβδομάδες

Διδάσκει ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής (δύο διδακτορικά απο Αγγλία και Αμερική—Διδακτορικό Δημιουργικής Γραφής University of Surrey και Διδακτορικό Σύγχρονης Λογοτεχνίας Texas Christian University), ομιλητής 12 γλωσσών, γνώστης της παγκόσμιας αγοράς βιβλίου.
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 55 ευρώ το μήνα).
Τα μαθήματα διεξάγονται στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity που βρίσκεται στο Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com.

Για να εγγραφείτε στα μαθήματα, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους παρακάτω τρεις τρόπους:
α) μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των 55 ευρώ στον κάτωθι τραπεζικό λογαρασμό τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικώς ή μέσω email ότι έγινε η κατάθεση:
ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗ: 6504008-7 / 01
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

β) περνάτε από τα γραφεία μας καθημερινά μεταξύ 5-10 το βράδυ, αφού πρώτα τηλεφωνήσετε στο 6976147605, για να κλείσετε ραντεβού και πληρώνετε την πρώτη δόση (55 ευρώ) με μετρητά

γ) προσέρχεστε μισή ώρα πριν το πρώτο μάθημα και πληρώνετε την πρώτη δόση (55 ευρώ) με μετρητά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη θέση σας στο μάθημα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και προτεραιότητα θα δοθεί σε αυτούς που έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους.

Γνωρίστε την ομάδα Δημιουργικής Γραφής και αποκτήστε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους και να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ https://www.facebook.com/groups/1452872198076830/

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας ακαδημαϊκών άρθρων που αφορούν τη λογοτεχνία, ετοιμάζεται να εκδώσει ένα ιστορικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στην Πάρο την εποχή της απόβασης του αρχιπειρατή Μπαρμπαρόσα (1537) και παράλληλα συγγράφει ένα πρωτοπόρο μεταμοντερνικό μυθιστόρημα στα πλαίσια του διδακτορικού του στη Δημιουργική Γραφή με ήρωα τον Νίκο Καζαντζάκη. Έχει διδάξει επί μακρόν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, μιλάει 12 γλώσσες και γνωρίζει εις βάθος όλα τα σύγχρονα ρεύματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Για να τον δείτε να διδάσκει στα Ελληνικά δημιουργική γραφή μέσω YouTube κάντε κλικ εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=t55B9amUlGw και εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=QKdLTzo_uJY Για να τον δείτε να διδάσκει στα Αγγλικά δημιουργική γραφή μέσω YouTube κάντε κλικ εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=wSiLjkqnL0o Για να τον δείτε να μιλάει μπροστά στην κάμερα τις 12 γλώσσες που γνωρίζει κάντε κλικ εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=tD4Rzsp6QSQ&t=34s


https://www.facebook.com/events/506464426419283/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...