Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Θάψτε τους νεκρούς! του Ίρβιν Σόου

 
Η θεατρική ομάδα του ΕΜΠ είναι μία ανοιχτή φοιτητική αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα η οποία λειτουργεί εντός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Μέσα από την τριβή μας με το θέατρο μια ολόκληρη χρονιά σας παρουσιάζουμε τους καρπούς της δουλειάς μας.

Το έργο γράφτηκε το 1936, από τον Αμερικάνο Ρωσο-εβραϊκής καταγωγής Ιρβινγκ Σόου. Οι νωπές μνήμες από το Α’ παγκόσμιο πόλεμο, ο ναζισμός και ο φασισμός που απλώνονται στην Ευρώπη και ο ορατά επερχόμενος Β’ παγκόσμιος πόλεμος, ωθούν τον Σόου να γράψει αυτό το αντιπολεμικό έργο-καταγγελία ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Σήμερα, που στη γειτονιά μας πυκνώνουν τα σύννεφα του πολέμου, που στόλοι και στρατοί συνωθούνται στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, που οι αντιθέσεις των ιμπεριαλιστών παροξύνονται, που λαοί μακελεύονται, σύνορα επαναχαράζονται και χώρες διαμελίζονται, το έργο του Σόου παραμένει-δυστυχώς- και σήμερα τραγικά επίκαιρο.

Το είδος της παράστασης συγκαταλέγεται στο θέατρο του παραλόγου, οπότε ελάτε προετοιμασμένοι να γελάσετε, να κλάψετε, να θυμώσετε, να τρομάξετε και πάνω απ'όλα να σκεφτείτε! Κάντε κράτηση στα τηλέφωνα:
6979945646, 6943192253
ή στείλε μήνυμα στο παρόν event.

Η ομάδα όντας αυτοδιαχειριζόμενη καλεί για να καλύψει τα έξοδα συντήρησης και αναπαραγωγής της την οικονομική στήριξη μέσα από την ελεύθερη συνεισφορά. Στο τέλος κάθε παράστασης θα υπάρχει κουτί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Η είσοδος βέβαια είναι ελεύθερη.
Επίσης, φροντίστε να μην χάσετε και την άλλη παράσταση της ομάδας "Ματωμένος Γάμος του Φ.Λόρκα" !
(event: https://www.facebook.com/events/345924519601672/)

15 Μαΐ στις 9 μ.μ. – 20 Μαΐ στις 11 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...