Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Χρήστος Κωνσταντόπουλος live at Χυτήριο (31/5)


Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος επιστρέφει στο θέατρο Χυτήριο, την Παρασκευή, 31/5!

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος στο μουσικό του ταξίδι παίρνει το ρόλο ενός προσκυνητή κι έρχεται αντιμέτωπος με ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα λαμπερά φώτα των μεγαλουπόλεων, γίνεται κοινωνός των ανθρώπων της υπαίθρου, τραγουδάει, χορεύει και πίνει τα όνειρα και τις προσδοκίες τους. Μέσα από όλη αυτή την ιδιαίτερη διαδρομή, ο μόνος δρόμος της επιστροφής είναι ο εαυτός του.

Κι όλα μπερδεύονται γλυκά. Blues & ροκ μουσικές αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του ερμηνευτή διαδέχονται διαχρονικά και παραδοσιακά τραγούδια παλαιότερων δημιουργών.

Μαζί του οι μουσικοί:

Κιθάρες / Πλήκτρα / Ενορχήστρωση: Παντελής Ντζιάλας
Κοντραμπάσο / Μαντολίνο: Μιχάλης Δάρμας
Τύμπανα / Κρουστά: Τάκης Βασιλείου

INFO:
Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός)
Τηλ. Κρατήσεων.: 210 3412313

Ημερομηνία: Παρασκευή, 31 Μαίου 2019
Ώρα: 22.00
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

*Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2011 στο άλμπουμ του Νότη Μαυρουδή Στου χρόνου τις καταπακτές. Από το 2010 συνεργάστηκε με το συνθέτη πραγματοποιώντας πάνω από 50 συναυλίες και μουσικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το 2014 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ Προορισμός από τη Phonograph Music.

Το 2017 κυκλοφορεί το τραγούδι Σκουριά σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους Μάνου Ορφανουδάκη και το 2018 παρουσιάσε το νέο του τραγούδι με τίτλο Τα αντίθετα μαζί σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους συνθέτες και τραγουδιστές και κατά καιρούς παρουσιάζει δικές του μουσικές παραστάσεις σε μουσικές σκηνές και θέατρα της Ελλάδας.

https://www.facebook.com/events/2175239245886983/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...