Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ: «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ»

 


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ: «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ
Έγραψα το παραμύθι “Το μαγικό δάσος” επηρεασμένη από την Ιαπωνική ποίηση Haiku. Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού για να έρθουν σε μια πρώτη επαφή και να μάθουν γι’ αυτό το είδος λόγου με έναν ευχάριστο τρόπο.
Πρόκειται για ένα πανέμορφο δάσος που φαίνεται σαν μαγικό γιατί σε μαγεύει με την ομορφιά του.
Οι τρεις βασικοί του ήρωες, τα ζώα (πουλί blujay, σαύρα και λαγό), είναι τόσο διαφορετικοί αλλά κάνουν τέλεια παρέα παρ όλες τις διαφορές τους.
Η φύση εξυμνείται μέσα από τα μικρά ποιήματα σε στυλ Haiku. Επίσης η διαφορετικότητα επισημαίνεται και πως όλοι μας έχουμε κάτι να προσφέρουμε παρότι διαφορετικοί. Είναι ένα ευχάριστο, χαρούμενο και αισιόδοξο παραμύθι όπως αρμόζει για παιδιά του δημοτικού.
***ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ) ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ: www.ekdoseiskefalos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...