Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

AmandinesArt Exhibition - Έκθεση Ζωγραφικής


 Ήρθε η ώρα… 3 χρόνια από τη δημιουργία του “AmandinesArt”, ύστερα από σχεδόν 17 χρόνια ενασχόλησης με το πάθος μου για το σχέδιο και τη ζωγραφική, είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την πρώτη μου Έκθεση Τέχνης.

Η “AmandinesArt”, με μεγάλη χαρά και τιμή, σας προκαλεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από τις 14:00 έως τις 22:00, στον πολυχώρο “The Pangrati Project”, στην οδό Σπύρου Μερκούρη 18, στο Παγκράτι, για να σας παρουσιάσει μια επιλογή από πίνακες και εικονογραφήσεις, που έχουν δημιουργηθεί με ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση. Ειδικότερα, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του καταστήματος “Hippie Pets” και θα υποστηρίξει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Dogs’Voice”. «Κρατείστε» την ημερομηνία και διαδώστε τη στους καλύτερους φίλους σας! Περιττό να αναφέρουμε ότι όλοι οι «τετράποδοι» φίλοι μας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι, καθώς θα τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις!
ΣΆΒΒΑΤΟ, 15 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 2 Μ.Μ. – 10 Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...