Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Συναυλία Summer program Berklee-Π. Λιαρόπουλος, L'Anima quartet


Μια μοναδική καλλιτεχνική, εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία αποτελεί το "Composition String Quartet" Summer program in Greece, ένα πρόγραμμα που προσφέρεται σε σπουδαστές του Berklee και διοργανώνεται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Σύνθεσης στο Berklee College of Music Πάνο Λιαρόπουλο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μηνιαία παραμονή στην Ελλάδα (Αθήνα και Αμοργό), καθημερινά μαθήματα σύνθεσης, σεμινάριο με το κουαρτέτο εγχόρδων "L’ Anima," καθώς και γνωριμία με την Ελληνική λόγια και λαϊκή καλλιτεχνική και εν γένει πολιτιστική παράδοση.
Οι σπουδαστές θα φιλοξενηθούν στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας από τη Δευτέρα 24 έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου για σεμιναριακά μαθήματα και πρόβες. Στις 27/6 θα παρουσιάσουν τα έργα τους που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα, στη συναυλία που θα δοθεί στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου (ώρα 18:00). Τα έργα θα ερμηνευθούν από το κουαρτέτο εγχόρδων "L' Anima”.
Συγκεκριμένα, θα ερμηνευθούν έργα των:

Alessandro Bevilaqua
Davide Capobianco
Jesus Espinal
Madeline Gerhardt
Caio Miguel Jiacomini
Panos Malandris
Boaz Segev

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019
ώρα 18:00
Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας Ιπποκράτους 41 Αθήνα 210 3634000

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

https://www.facebook.com/events/316355862646120/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

P. Karousos Concert in Dubai at the 9th International Action Art Symposium, Dubai

  9TH INTERNATIONAL ACTION ART SYMPOSIUM, DUBAI – 13TH-18TH MAY 2024. IOANNIS MARONITIS GENERAL PRESIDENT AND CEO OF INTERNATIONAL ACTION AR...