Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

O Rufus Wainwright στο Φεστιβάλ Αθηνών

O Rufus Wainwright στο Φεστιβάλ Αθηνών
Ο Ρούφους Γουέινραϊτ, ο διάσημος Αμερικανο-Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών, αυτή τη φορά στο Ηρώδειο, με την «οπτικοποιημένη» εκδοχή της Prima Donna. Κινηματογράφος,ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ, όπερα και ζωντανή περφόρμανς συναντιούνται στο πρώτο μέρος της ξεχωριστής αυτής παράστασης. O Γουέινραϊτ, για λογαριασμό της παράστασης, επιστρατεύει δύο σπουδαίους καλλιτέχνες: τον εικαστικό - κινηματογραφιστή Φραντσέσκο Βετζόλι και την διάσημη φωτογράφο Σίντι Σέρμαν.
Αποσπάσματα από την Prima Donna ερμηνεύουν τρεις λυρικοί τραγουδιστές, παράλληλα με την προβολή τού φιλμ με εικόνες της θρυλικής Μαρίας Κάλλας που δημιουργεί ειδικά γι’ αυτό το πρότζεκτ ο Φραντσέσκο Βετζόλι, ενώ η βιντεο-προβολή κορυφώνενται με την εμφάνιση της Σίντι Σέρμαν.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, ο Ρούφους Γουέινραϊτ θα ερμηνεύσει γνωστά δικά του κομμάτια, αλλά και μια επιλογή από αγαπημένα του τραγούδια.
Στα γαλλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Κωνσταντίνος Κούκος    debop.gr

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
15.09.2015
:21:30
ΖΩΝΗ VIP: €35, ΖΩΝΗ Α: €30, ΖΩΝΗ Β: €25, ΖΩΝΗ Γ: €10 - €15, ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: €5 - €10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...