Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Την κοινωνική ευαισθησία της απέδειξε η Ασφαλιστική Εταιρεία «Ευρωπαϊκή Πίστη» και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κύριος Γεωργακόπουλος Χρήστος, ενισχύοντας έμπρακτα το ευρύ Κοινωνικό Δίκτυο αλληλεγγύης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
H  διοίκηση της «Ευρωπαϊκής Πίστης» και οι μόνιμες Κοινωνικές Δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, Πειραιά καθώς και Κορινθίων, προμηθεύτηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και όχι μόνο, αρχές καλοκαιριού έπειτα από πρόταση της κυρίας Πιτσόλη Αγγελικής, Μεσίτριας Ασφαλίσεων και Διευθύντριας Ισότητας των Φύλων του Oμίλου.
Συγκεκριμένα, η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και αλληλλεγγύης στο Κτήριο των μόνιμων Κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαια – Άγ. Ιωάννης Ρέντη». Πρώτο  μέρος της Χορηγίας, ήταν τρόφιμα βασικά για την καθημερινή διατροφή των ωφελούμενων των Δομών όπως ελαιόλαδο, ρύζι, φακές, ζάχαρη, πουρές πατάτας και φασόλια. Επιπλέον, ο σύλλογος  εργαζόμενων της Ασφαλιστικής Εταιρείας προσέφερε επιταγή χρημάτων, ως δεύτερο μέρος της χορηγίας. Τρίτο μέρος της χορηγίας αποτελεί η συνεργασία της κυρίας Πιτσόλη Αγγελικής με την «Ευρωπαϊκή Πίστη» για την ασφάλιση όλων των εργαζομένων των Κοινωνικών Δομών καθώς και των μελών του Ομίλου.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε ιδιαίτερα χαρούμενος σε δήλωσή του «Το ευρύ Κοινωνικό Δίκτυο άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας που δημιουργήσαμε την τελευταία τριετία, φιλοξενεί εκατοντάδες συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες όπως είναι η τροφή, η στέγη, ο ρουχισμός, δίνοντάς τους την ευκαιρία να στηριχθούν και να ορθοποδήσουν. Το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να συνεχισθεί χωρίς τους Χορηγούς και Υποστηρικτές μας. Η Ασφαλιστική Εταιρεία «Ευρωπαϊκή Πίστη» στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας για βελτίωση και εξέλιξη του Κοινωνικού αυτού έργου δίνοντάς μας ώθηση να συνεχίσουμε με μία εξαιρετικά σημαντική Χορηγία. Σας ευχαριστούμε θερμά!».
Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων
«building peace in the minds of people»

Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια
Τηλ:2104967757 – 2104979797
Fax:2104944564
www.unescopireas.gr – unescop@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...