Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η Πανελλήνια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Ελλάδος διοργάνωσε έκθεση ζωγραφικής της Ειρήνης Αποστολοπούλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ατομική έκθεση της αριστούχου Καλλών Τεχνών Αθηνών Ειρήνης Αποστολοπούλου που διοργάνωσε η Πανελλήνια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Ελλάδος στην πανέμορφη Καβάλα στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΣΗ.
Η καλλιτέχνης του χρωστήρα παρουσίασε ελαιογραφίες σε μουσαμά, μια σειρά με μοτοσυκλέτες σε απίθανα χρώματα.
Η ιμπρεσιονιστής ζωγράφος Ειρήνη Αποστολοπούλου αποτυπώνη την άμεση εντύπωση που προκαλεί ένα αντικείμενο ή μια καθημερινή εικόνα, αποδίδει στον καμβά την αίσθηση που δημιουργείται από το τοπίο. Κοσμοσυρροή στην έκθεση της και πολλά συγχαρητήρια απο τους Φίλους των Τεχνών.
ατομική έκθεση της ταλανούχου ΕΙΡΉΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΎΛΟΥ ενθουσίασε το πλήθος, τα έργα πήραν εξαιρετικές κριτικές  για την κίνηση τον παλμό και ειδικά για τον χρωστήρα της.
 
ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΘΕΣΗ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΣΚΙΔΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...