Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Park your Cinema: Ποιος σκότωσε τον Χάρι

Park your Cinema: Ποιος σκότωσε τον Χάρι
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει φέτος το καλοκαίρι, έναν δεσμό φιλίας με το κινηματογραφικό κοινό της Αθήνας, ανοίγοντας το Κέντρο Επισκεπτών με μια σειρά εβδομαδιαίων προβολών κλασικών φιλμ. Στο πρώτο PARK YOUR CINEMA, οι κινηματογραφικές επιλογές βασίζονται σε vintage έργα, από εκείνα που δημιούργησαν την παράδοση της διασκέδασης στα αθηναϊκά θερινά σινεμά εδώ και τόσες δεκαετίες, καθιερώνοντας τις κλασικές επανεκδόσεις.
Ποιος σκότωσε τον Χάρι / The Trouble With Harry (1955), του Alfred Hitchcock
Από τις πιο αγαπημένες του δουλειές, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Hitchcock και μια από τις σπάνιες κωμωδίες (κατάμαυρη, φυσικά!) της φιλμογραφίας του, το πρόβλημα με τον Harry είναι πως είναι νεκρός. Δολοφονημένος, για την ακρίβεια. Πολλοί άνθρωποι που κυκλοφορούν στη γύρω περιοχή θα μπορούσαν να είναι ένοχοι γι’ αυτή την πράξη και όλοι τους έχουν από μια διαφορετική άποψη για το τι πρέπει να κάνουν με το πτώμα του μακαρίτη.
 Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ, Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα
29.07.2016
Πα: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ)

Τίνα Μπρέκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...