Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ιστορίες του Ιταλικού Κρασιού στο Napolitivo

Ένα wine tasting-ταξίδι στους αμπελώνες του οίκου Braida στο Πιεμόντε!
Το Napolitivo* μας προσκαλεί να γνωρίσουμε κορυφαία ιταλικά οινοποιεία και να δοκιμάσουμε τις πιο δημοφιλείς ετικέτες τους! Την Παρασκευή 21 Απριλίου ο Sommelier αναλαμβάνει να μας μάθει τα μυστικά της οινογνωσίας του κτήματος Braida.
Ο οίκος BRAIDA, ανήκει στην οικογένεια BOLOGNA, βρίσκεται στο Piemonte, και σήμερα συγκαταλέγεται στα κορυφαία ονόματα του Ιταλικού αμπελώνα.
Ο θρυλικός πλέον GIACOMO BOLOGNA, οραματίστηκε να δημιουργήσει μία ποιοτική barbera, την εποχή που κανένας δεν έπαιρνε σοβαρά αυτήν την ποικιλία. Επίσης, το Piemonte είναι η έδρα των θρυλικών Barolo και Barbaresco, οπότε η προσοχή όλων ήταν στραμμένη εκεί. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον δημιουργήθηκε το κορυφαίο κρασί του κτήματος και συγχρόνως η κορυφαία barbera το BRICCO DELL’UCCELLONE.
Τα κρασιά που θα συμπεριληφθούν στο Storie Del Vino είναι:
-RE DI FIORI (RIESLING)
-IL BACIALE (BARBERA, PINOT NERO, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT)
-MONTEBRUNA BARBERA D’ASTI
-VIGNA SENZA NOME MOSCATO D’ASTI

Προσοχή! Η συμμετοχή πρέπει να δηλωθεί με αποστολή email στο info@napolitivo.grμέχρι την Τετάρτη 19/4/17!

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 14€/ανά άτομο το οποίο συμπεριλαμβάνει:
- Την οινογνωσία των 4 ετικετών με την επεξήγηση του Sommelier
- Δοκιμή 4 ετικετών (Κρασιών)
- Ποικιλία ορεκτικών
*To Napolitivo είναι ένα All Day Pizza Bar που άνοιξε τον Ιούνιο του 2016 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Με αγάπη για την Ναπολιτάνικη κουλτούρα και τις Ιταλικές συνήθειες, στο Napolitivo θα απολαύσετε την Aυθεντική Pizza Napoletana και αγαπημένες ιταλικές εμπειρίες: Aperitivo Italiano, espresso, φρέσκο gelato, λαχταριστά antipasti, panini και μοναδικά ιταλικά κρασιά.
Napolitivo, Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
21.04.2017
Πα: 20:00
€14 ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ INFO@NAPOLITIVO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...