Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Science Reactors | Η επιστήμη στη «σκηνή»! Η επιστήμη αλλιώς…

Μπορούμε να απενοχοποίησουμε τη «σοβαροφάνεια» της επιστήμης; Διαθέτουν οι επιστήμονες χιούμορ; Ποιος θα περίμενε ότι η επιστήμη μπορεί να είναι και «ξεκαρδιστική»;
Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απαντά η ομάδα Science Reactors, μέλη της οποίας είναι επιστήμονες από διαφορετικά πεδία: Φυσική, Αστροφυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, που μοιράζονται όλοι, εκτός από την αγάπη για την επιστήμη τους και το πάθος να «ανοίξουν» το έργο τους στο κοινό, με τρόπο κατανοητό και ταυτοχρόνως διασκεδαστικό. 
Έτσι, προέκυψαν οι παραστάσεις stand-up science.
Tι είναι το «Stand-up science»; Δεν είναι άλλο από παραστάσεις κατά το πρότυπο του stand-up comedy, στις οποίες συμμετέχουν επιστήμονες, που παρουσιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο θέματα της επιστημονικής επικαιρότητας… και όχι μόνο!
Οι επιστήμονες λοιπόν, βγαίνουν από το εργαστήριο και ανεβαίνουν στη σκηνή μετατρέποντας δύσκολα επιστημονικά ζητήματα σε κατανοητές ιστορίες. Και κυρίως, ιστορίες γεμάτες χιούμορ!

Χαρά Παπαγεωργίου

The MoMix Bar, Κελεού 1, Γκάζι
31.08.2017
Πε: 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
The MoMix Bar, Κελεού 1, Γκάζι
31.08.2017
Πε: 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...