Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Διάλογος περί «Έρωτος»

Την παγκόσμια ημέρα εορτασμού του έρωτα, εκπρόσωποι της Επιστήμης, της Φιλοσοφίας και των Τεχνών θα δημιουργήσουν μία μοναδική πολυφωνία, στην προσπάθειά τους να δομήσουν και να αποδομήσουν την έννοια του Έρωτα στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων "Διάλογοι" που λαμβάνει χώρα στο ΚΠΙΣΝ.

Ο Καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας και Κλασικών Σπουδών στο Institute for Advanced Study, κ. Άγγελος Χανιώτης, ο Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, κ. Νίκος Σταμπολίδης, ο Ψυχίατρος - Ψυχαναλυτής και Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, κ. Νίκος Τζαβάρας και η σεναριογράφος κ. Μιρέλλα Παπαοικονόμου θα ανοίξουν διάλογο για να διερευνήσουν τους ποικίλους τρόπους ανάγνωσης και κατανόησης μιας έννοιας που δεν έπαψε ποτέ να τροφοδοτεί γόνιμα την ανθρώπινη έκφραση και δημιουργία. 

Μετά το πέρας των «Διαλόγων» θα ακολουθήσει βραδιά αργεντίνικου τάνγκο, υπό τους ήχους live ορχήστρας, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ «Social Ballroom», η οποία για πρώτη φορά θα συνδυαστεί με τους «Διαλόγους» του ΙΣΝ, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε όλους.
Δηλώσεις συμμετοχής: http://b.snf.org/2sftgtV
ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
14.02.2018
Τε: 17:30 - 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντώνης Μπάτζιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...