Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

London Afrobeat Collective w/ Blend Mishkin & Roots Evolution

“Καλά τι ήταν αυτό;” είναι η φράση που ακούστηκε περισσότερο στο τέλος της πρώτης εμφάνισης των London Afrobeat Collective επί αθηναϊκού εδάφους, μετά από προτροπή των φίλων τους Budos Band, πέρυσι τον χειμώνα. Και ήταν λογικό, διότι οι ανυποψίαστοι Αθηναίοι, που μαζεύτηκαν στο Gagarin για να ακούσουν τους σωτήρες του afrobeat από το Λονδίνο, δεν φαντάζονταν ότι τους περίμεναν δύο ώρες ασταμάτητου χορού και ξέφρενου πάρτυ: οι LAC κυριολεκτικά δεν σου άφηναν την επιλογή να μην κουνηθείς, με την εκρηκτική, σκηνική τους παρουσία και τους ξεσηκωτικούς αυτοσχεδιασμούς.
Μετά από μία θριαβευτική πρώτη εμφάνιση στο Gagarin, εμφάνιση που έκανε τον κόσμο να παρτάρει ασταμάτητα με ένα πολύωρο σετ, οι London Afrobeat Collective, αγαπημένοι των Budos Band, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος ακριβώς έναν χρόνο μετά, αυτή τη φορά μαζί με τον Blend Mishkin και τους Roots Evolution, την πολυμελή live μπάντα του, για ένα double bill ιδανικό για χορό!
Gagarin 205, Λεωφόρος Λιοσίων 205, Αττική
17.02.2018
Σα: 21:00
€12

Μελισάνθη Κοσμοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...