Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Γιάννα Βασιλείου: Συναυλία στο Πάρκο Ελευθερίας

Η Γιάννα Βασιλείου live στο Πάρκο Ελευθερίας
Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ώρα έναρξης: 20:00 
Eίσοδος ελεύθερη

Στο πλαίσια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ "Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς".

Η Γιάννα Βασιλείου είναι μια νέα ερμηνεύτρια / τραγουδοποιός που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα τραγούδια των δύο ολοκληρωμένων album της αλλά και των ζωντανών εμφανίσεων της, δίνοντας εξαιρετικά δείγματα πολύπλευρης μουσικής προσωπικότητας. Ιδιαίτερες υπήρξαν και οι jazzy / swing προσεγγίσεις σε κλασικά τραγούδια όπως το «Εφτά τραγούδια θα σου πω» και το «Κάθε φορά που θα’ ρθεις βρέχει», που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν.

Στην πρώτη της καλοκαιρινή εμφάνιση στην Αθήνα, έρχεται για μια εμφάνιση την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στον υπέροχο κήπο του Πάρκου Ελευθερίας, στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Δήμος Αθηναίων. 
Στην ξεχωριστή αυτή εμφάνιση θα παρουσιάσει ένα έντονα εξωστρεφές πρόγραμμα με uptempo χαρακτήρα που συμπαρασύρει τον ακροατή σε κάθε του στιγμή. 
Με προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια όσων αγαπάει και φυσικά τραγούδια που έχει τραγουδήσει στα δύο της προσωπικά album. 
Τραγούδια του Αλκίνοου Ιωαννίδη και του Σταμάτη Κραουνάκη σμίγουν με «πειραγμένες» διασκευές σε Nirvana και Μανώλη Χιώτη ερμηνευμένες με ένα τζάζι άγγιγμα που δίνει έναν κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό αέρα στα live της. 

Πέρα από το τραγούδι η Γιάννα Βασιλείου διακρίθηκε από τη συμμετοχή της σε πετυχημένα μιούζικαλ, κάνοντας την απόδοση στα ελληνικά του «Hair» στο πρόσφατο ανέβασμα του για την οποία υμνήθηκε από τους κριτικούς και του «Rocky Horror Show» που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Επιμελήθηκε τέλος την μουσική διδασκαλία στο μιούζικαλ «Ας ερχόσουν για λίγο», μουσική βιογραφία του Μιχάλη Σουγιούλ. 

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιάννης Παπαδόπουλος, πιάνο
Ντίνος Μάνος, μπάσο 
Βασίλης Ποδαράς, τύμπανα
Μιχάλης Καταχανάς, βιολί
Δημήτρης Σιάμπος, κιθάρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος, τρομπέτα

https://www.facebook.com/events/256434091569605/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...