Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Διαχρονικές-Δια-φονίες


✨Ο Τομέας Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360⭕ Θεσσαλονίκης και το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο σας προσκαλούν στην παράσταση με τίτλο «Διαχρονικές-Δια-φονίες». Οι σπουδαστές πολλών ειδικοτήτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 συνεργάζονται αρμονικά και μετά από πολλές πρόβες, σας παρουσιάζουν με υπερηφάνεια μια ολοκληρωμένη δουλειά❣️

🔜Την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 20.00, στην Αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπουλείου, οι σπουδαστές του Τμήματος Υποκριτικής θα καταθέσουν στο κοινό το υποκριτικό τους ταλέντο, αποδίδοντας στο έπακρον ένα καλογραμμένο κείμενο. Θα απολαύσουμε όμορφες μουσικές ερμηνείες από τους σπουδαστές της ειδικότητας «Μουσική – Τραγούδι», ενώ οι σπουδαστές του τμήματος Χορού της ΔΕΛΤΑ 360⭕ θα εντυπωσιάσουν με τις χορευτικές τους ικανότητες.

✨Η παράσταση «Διαχρονικές-Δια-φονίες» φέρει τη σφραγίδα των σπουδαστών Σκηνοθεσίας, ενώ η υπέροχη φωτογραφία της παράστασης είναι απαθανάτιση του σπουδαστή Φωτογραφίας Γιώργου Κρεμονά.

✨Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, με εθελοντική συνεισφορά τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι κ.α.), προϊόντων καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας (είδη χαρτικών, σαμπουάν, σαπούνια, αποσμητικά, αφρόλουτρα, σερβιέτες κ.α.) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης!

https://www.facebook.com/events/354301868601837/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγάλη επιτυχία η συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου

  Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η  συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου Τρίτη 14 Μαΐο...