Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Greece Unrevealed


Στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής εβδομάδας Turkish Art Week, 24-30 Ιουνίου, με την ημέρα των εγκαινίων να λαμβάνει χώρα την 28η Ιουνίου στις 19:00. διοργανώνεται ένα νέο project φωτογραφίας με θέμα το ελληνικό τοπίο.
Με μεγάλη χαρά θα συνεργαστούμε με καλλιτέχνες φωτογράφους από απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε αυτό το project εκθέτοντας από 4 έως 5 έργα. Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί σε χώρους της Gallery Myro, θα έχει τίτλο «Greece Unrevealed». Σας καλούμε να ανακαλύψετε την Ελλάδα μέσα σας, δίπλα σας, γύρω σας με τη δική σας ματιά σε μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας. Παράλληλα, θα λάβουν χώρα η έκθεση φωτογραφίας «Photo Orient» και άλλες εκθέσεις με έργα τέχνης και ιστορικά κειμήλια.

Υπεύθυνη επιμελήτρια: Ειρήνη Σκούντζου
Γενική επιμέλεια Gallery MYRÓ: Εύη Κυρμακίδου

Το Greece Unrevealed αποτελεί αυτόνομο project εντός των πλαισίων του Turkish Art Week που διοργανώνει η MYRÓ Gallery από τις 24 έως και τις 30 Ιουνίου του 2019, με την ημέρα των εγκαινίων να λαμβάνει χώρα την 28η Ιουνίου στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγάλη επιτυχία η συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου

  Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η  συναυλία στο Ντουμπάι με έργα του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου Τρίτη 14 Μαΐο...