Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ: «150 ΧΑΪΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ» ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗ


 Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Κέφαλος, τη συγγραφέα και ποιήτρια Νίκη Σκουτέρη, και την ποιητική συλλογή: «150 χαϊκού της καρδιάς και του μυαλού». Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαζόμαστε με εξαίρετους σύγχρονους λογοτέχνες, όπως είναι η κ. Σκουτέρη, με την οποία έχουμε συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές, τόσο στους δύο πρόσφατους πανελλήνιους διαγωνισμούς ποίησης που διοργανώσαμε, όσο και στην τελετή απονομής της 2ας Νοεμβρίου 2019, στην οποία ήταν ομιλίτρια.

Εν κατακλείδι, ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι το έργο βρίσκεται ήδη σε διαδικασία υπό έκδοσης. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.
Μία ποιητική συλλογή... ένα απάνθισμα συναισθημάτων.
  • Στιγμές χαράς και ηρεμίας πυροδοτούν την έμπνευση.
  • Αγαπημένα πρόσωπα και καταστάσεις σου προσφέρουν την ευκαιρία.
  • Η παρούσα συλλογή ποίησης: «150 Χαϊκού της καρδιάς και του μυαλού» αποτελεί την πρώτη της προσπάθεια στον χώρο της ποίησης.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει τρία παραμύθια ebook σε αυτοέκδοση στο easy writer ενώ το 2020 κυκλοφόρησε το παραμύθι της «Οι βοηθοί του Συρτούλη». Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος Master of Science in Management of Educational Organisations του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής: «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων». Έχει μετεκπαιδευθεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο του Ε.Κ.Π.Α. Είναι Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας στην Π.Ε. Γ΄ Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος ημερίδες, σεμινάρια κι επιμορφώσεις ενώ έχει ολοκληρώσει και τα δύο επίπεδα «Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη».
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...