Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

H NAOMI KLEIN Live


 Η Naomi Klein θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της βιβλίου, Στις φλόγες – το καυτό θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας facebook του Public.
Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και ακτιβίστρια υποστηρίζει πως τώρα που ο κορωνοϊός έχει πλέον ενοποιήσει όλες τις προϋπάρχουσες κρίσεις –κλιματική, οικονομική και πολιτική– σε μία ενιαία κρίση, απαιτείται ενιαία, ολιστική αντιμετώπιση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το βιβλίο Στις φλόγες αποδεικνύει γιατί η Naomi Κlein χαρακτηρίστηκε από το The New Yorker ως «η πλέον επιδραστική μορφή της αμερικανικής αριστεράς».
Με ανταποκρίσεις από τον μεταμορφωμένο σε φάντασμα Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο έως τους πνιγμένους στους καπνούς ουρανούς των βορειοδυτικών ακτών των ΗΠΑ, και από το σαρωμένο από τυφώνα Πουέρτο Ρίκο έως το Βατικανό, που συνειδητοποιεί την ανάγκη για ριζική αλλαγή, η Klein καταλήγει ότι, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την υπαρξιακή κρίση της κλιματικής αλλαγής, χρειάζεται να μεταμορφώσουμε τα συστήματα που τη δημιούργησαν.
Online event
https://www.facebook.com/public.gr/posts/10158390906156210
 14/10/2020 from 20:00  -21:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...