Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Η IAA τιμά τις γυναίκες // Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων


 Προς τιμήν της Ημέρας της Γυναίκας, που γιορτάζεται παγκοσμίως, τον Μάρτιο, η Διεθνής Δράση και η Διεθνής Ενέργεια της Τέχνης της Βραζιλίας συγκέντρωσαν αρκετούς Βραζιλιάνους Πλαστικούς Καλλιτέχνες αφιερώνοντας τα υψίστικα έργα τους στο θέμα. Περισσότερες από 40 χώρες έκαναν επίσης τα αφιερώματα τους και η Βραζιλία δεν μπορούσε να μείνει εκτός.

Η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας zoom, αυτή την Παρασκευή 23 Απριλίου, στις 17 μμ (Ελλάς (Ελλάδα) 11 π.μ. ώρα Μπραζίλια.
Για να συμμετάσχετε στη συνάντηση Zoom απλά αντιγράψτε αυτόν τον σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/88343815092..., έχετε το meeting ID: 4381 5092 883 και τον κωδικό πρόσβασης: q758Nc.
Οι Βραζιλιάνοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην παράσταση είναι οι Clayton Ramos, Fabricia Ferreira, Peisi Thanatos, Jane Selbach, Marcos Leal.
Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο συμμετοχής και να γνωρίσετε μερικούς από τους καλλιτέχνες που εργάζονται Η δράση του IAA είναι μια πρωτοβουλία που βοηθά στην εξάπλωση των έργων αλλά και στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των γυναικών στον πολιτισμό μας. Αξίζει να συμμετέχετε.





Ιωάννης Μαρωνίτης 

President στην εταιρεία UNESCO CLUB OF THE DEPARTMENT OF PIRAEUS AND ISLANDS (Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων )



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...