Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ON LINE STREAMING: ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ! Το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Παρισιού σε μια ακόμα μοναδική δημιουργία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ!


 ON LINE STREAMING: ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ! Το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Παρισιού σε μια ακόμα μοναδική δημιουργία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ! Το κλασικό μπαλέτο στις καλύτερες στιγμές του!

Κεντρικό θέμα είναι ένα συγκεκριμένο επεισόδιο του μυθιστορήματος του Θερβάντες Δον Κιχώτης στο οποίο περιγράφεται το ειδύλλιο του φτωχού κουρέα Μπαζίλιο και της πανέμορφης Κίτρι, κόρης του πανδοχέα Λορέντζο. Αυτός ο έρωτας δεν είναι αρεστός στον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος θέλει να παντρέψει την Κίτρι με έναν ξιπασμένο ευγενή, τον Γκαμάτσο και γι’ αυτό δεν αποδέχεται τον φτωχό Μπαζίλιο για γαμπρό του. Η Κίτρι αρνείται κατηγορηματικά να υποταχθεί στην θέληση του πατέρα της και οι δύο εραστές καταφέρνουν να το σκάσουν με ένα έξυπνο σχέδιο. Ο Δον Κιχώτης συνεχίζοντας τις περιπέτειές του, φτάνει στο χωριό των δύο νέων και αφού θαμπώνεται από την ομορφιά της κοπέλας που για μια στιγμή πιστεύει ότι είναι η «Δουλτσινέα» του, τελικά καταλαβαίνει τη δύναμη της αγάπης του ζευγαριού και αποφασίζει να βοηθήσει τους ερωτευμένους με τον αλτρουισμό που τον διακρίνει ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.
ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2-5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ CHRISTMAS THEATER ON LINE
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 7701700

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ
CHRISTMAS THEATER On Line
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 130 ΛΕΠΤΑ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ON LINE:
Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 στις 20.00
Σάββατο 3 Απριλίου 2021 στις 16.00 και στις 20.00
Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 16.00 και στις 20.00
Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 στις 20.00
ΤΙΜΗ ΚΩΔΙΚΟΥ: 15 ΕΥΡΩ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GR, WWW.CHRISTMASTHEATER.GR
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης
1. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)
2. Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας
(10ψήφιος αριθμός, πάνω αριστερή γωνία του εισιτηρίου, κάτω από το γραμμωτό κωδικό barcode)
3. Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή της ημέρας που έχετε επιλέξει:
(Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και 4 ώρες μετά. Έπειτα, το login στην παράσταση, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο).
4. Παρακολουθείτε την παράσταση. Καλή σας διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...