Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Tt - ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (Α/Μ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΑΓΓΕΛΗ

 

Σύγχρονος χορός (Ο) |

Δευτέρα 18.00-19.30 & Σάββατο 13.00-14.30
Αυτοσχεδιασμός (Ο) |
Τετάρτη 20.00-21.30

► ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Email: a.dalangeli@gmail.com
Fb: https://www.facebook.com/angeliki.dalangeli
Tel: 695 581 6903

Κινούμαστε, παίζουμε και χορεύουμε αναζητώντας νέες αφετηρίες στο σώμα μας για να ταξιδέψει στο χώρο, είτε μόνοι είτε παρέα με άλλα σώματα. Χρησιμοποιούμε την τεχνική release για ζέσταμα και ενδυνάμωση. Μελετούμε την ροή της κίνησης, την αντίσταση και την άφεση στη βαρύτητα. Συνθέτουμε χορογραφικά μοτίβα που προκύπτουν από αυτοσχεδιασμό και παραλλάσουμε χορογραφημένα μοτίβα για να προκύψουν νέα.
Απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να κινηθούν δημιουργικά και να παίξουν.
.
.
Η Αγγελική Δαλαγγέλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Ραλλού Μάνου”και του Τμήματος Φυσικής Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην “Φυσική Περιβάλλοντος”.
Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με ποικίλες ομάδες χορού και χορογράφους όπως: Creo, Όχι παίζουμε, Perè Faura, Zoi Dimitriou, Κι όμΩς κινείται, και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2019 συμμετείχε στο In Progress Feedback Festival του Κινητήρα με το έργο Lift Pull Flop, το οποίο απέσπασε το βραβείο κριτικής επιτροπής. Έχει δίπλωμα διδασκαλίας από τον Διεθνή Οργανισμό Sivananda Yoga.
Διδάσκει χορό και αυτοσχεδιασμό σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και θετικές επιστήμες στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τελευταία, ασχολείται με τον σχεδιασμό εκπαιδευτικών εργαστηρίων κίνησης για παιδιά, που σκοπό έχουν την κατανόηση βασικών αρχών της φυσικής. Τα εργαστήρια υλοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 21’ στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).
ΤΕΤΆΡΤΗ, 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 9 Μ.Μ. – 10:30 Μ.Μ. UTC+02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...