Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Κώστας Μαλιάτσης "Ραντεβού Στα Θερινά" - Θέατρο Ρεματιας

 

Ο αγαπημένος κωμικός έρχεται στο θερινό σινεμά και θέατρα της πόλης σας, για να σας προσφέρει την πιο ξεκαρδιστική καλοκαιρινή παράσταση της ζωής σας!

Ο Κώστας Μαλιάτσης δεν διάλεξε τυχαία να παρουσιάσει την καινούργια του παράσταση σε θερινά σινεμά και θέατρα όλης της περιφέρειας.
Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σκιά της πανδημίας και το πρώτο, που απολαμβάνουμε την έξοδο μας χωρίς τη σκιά της υποχρεωτικότητας και των μέτρων. Το πρώτο που μπορούμε να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να αγκαλιαστούμε κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό. Πόσο μάλλον, αν παρακολουθείς ένα τόσο αγαπημένο κωμικό, όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, όπου μέσα από τα κείμενα του, θα γελάσεις με την ψυχή σου.

Παράλογες σκέψεις του εγκλεισμού, φοβίες και σκέψεις που μόνο εμείς νομίζουμε ότι έχουμε, ο αυτοσαρκαστικός μονόλογος που κάνεις στον εαυτό σου όταν μπαίνεις ή βγαίνεις από τα -άντα, κατοικίδια και σχέσεις με το αντίθετο φύλο, συνομωσίες που κάνει το λεμόνι με το πλυντήριο πιάτων στη κουζίνα σου και χίλια δύο άλλα καθημερινά σουρεαλιστικά μικρά γεγονότα μιας κατά τα άλλα φυσιολογικής ζωής, θα σας κάνουν να φύγετε με…κοιλιακούς από τα γέλια!

Σας περιμενουμε!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022
Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Οργάνωση - Παραγωγή: PassPort Live & Jackals
ΠΈΜΠΤΗ, 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 9 Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...