Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η θεωρία της προσκόλλησης: η σημασία της παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση υγιών ενήλικων σχέσεων

 

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου συνεχίζεται ο τρέχον κύκλος δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, τον οποίο διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ). Το θέμα που πραγματεύεται το τηλεσεμινάριο είναι «Η θεωρία της προσκόλλησης: η σημασία της παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση υγιών ενήλικων σχέσεων»
🕔 Ώρα έναρξης 17:00
🖥️ Ζωντανή σύνδεση στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf
Εισηγήτρια στον κύκλο των ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων είναι η Νάταλυ Λούμπα, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ. Στο σεμινάριο η εισηγήτρια θα μιλήσει για εμπειρίες της παιδικής ηλικίας και πώς αυτές καθορίζουν ή επηρεάζουν τις σχέσεις μας ως ενήλικες. Συγκεκριμένα, θα γίνει εισαγωγή στη θεωρία του δεσμού προσκόλλησης και θα δοθούν συμβουλές για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να βελτιώσει την ποιότητα των σχέσεών του.
✍️ Εγγραφή ως τις 30/01/2023 (10:00 π.μ.) για πιστοποιητικό παρακολούθησης: https://bit.ly/3XALvEz
🌐 Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/3XwiREo
ΤΕΤΆΡΤΗ, 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ. – 6 Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...