Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Μερικοί άνθρωποι μοιάζουν με σπίτια που καίγονται" της Πένυ Καραγεωργίου


 O Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας στηρίζοντας όλες τις εκφάνσεις πολιτιστικής δημιουργίας, στα πλαίσια του θεσμού Πολιτιστικός Σεπτέμβρης, εντάσσει φέτος για πρώτη φορά την διοργάνωση "Ημέρες Βιβλίου". Πρόκειται για βραδιές παρουσιάσεων βιβλίων συγγραφέων και ποιητών που κατά κύριο λόγο κατοικούν στην πόλη μας.

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 σας προσκαλούμε στο Π.Π.Ι.Ε.Δ στην παρουσίαση του βιβλίου της νέας συγγραφέως Πένυς Καραγεωργίου : «Μερικοί άνθρωποι μοιάζουν με σπίτια που καίγονται».
Αποσπάσματα από τα ποιήματα του βιβλίου θα απαγγείλουν οι συγγραφείς: Μαρία Μπάκα, Valiant Aloof, Κωνσταντίνα Αρχοντούλη και θα ακολουθήσει ποιητική performance από την Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου (γιασεμάκι) καθώς και αυτοσχεδιασμός στην κιθάρα από την Βασιλεία Τζελέπη.
Λίγα λόγια για την συγγραφέα:
Η Πένυ Καραγεωργίου κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας είναι πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας και ποιήτρια με ιστορικό σε διαδικτυακά περιοδικά και διαγωνισμούς ποίησης. Πολυάριθμα ποιήματα της, έχουν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες όπως «Το Πικάπ», «Ποιητικό Μίξερ», «aesthemag» στο οποίο εχει τελέσει αρχισυντάκτρια, «Πάστα Φλόρα», «Βινύλιο», «Polichromi art» και «Στίξη». Τον καιρό αυτό διαχειρίζεται το δικό της περιοδικό «Peekhole Magazine».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...