Τρίτη 7 Μαΐου 2024

WORLD OF Beer - The Great Beer Festival of Athens

 


WORLD OF Beer Festival: Αre you ready to drink beer, dance & have fun?

Μπίρες από όλον τον κόσμο, Συναυλίες Έντεχνου, Rock και Pop, Games, Free Beer tastings, Live radio shows από παραγωγούς του En Lefko, Red, Μελωδία… αυτό το φεστιβάλ θα τα έχει όλα και εσύ δεν γίνεται να το χάσεις.
Σε περιμένουμε 10-12 Mαίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!!!!
Με την παρέα, την οικογένεια, τους φίλους, το κατοικίδιο σου ή και μόνο/η σου. Έχουμε ετοιμάσει ένα φεστιβάλ που τα έχει όλα.
Για δες παρακάτω…
• 400+ brands μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Lager, Ale, Weiss, Pils, Pale Ale, Trappist, Αbbey, Tripel, Dinkel, Draught αλλά και Μηλίτη… ότι και να πίνεις, we’ve got your covered!
• Hosting & Stand up comedy από τους Διονύση Ατζαράκη, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο & Μιχάλη Μαθιουδάκη, Λάμπρο Φισφή.
• 9 Συναυλίες. Το WORLD OF Beer Festival έχει ετοιμάσει 3 μοναδικές θεματικές μουσικές βραδιές. Έντεχνο, Rock, Pop...Mοιράζονται το stage του φεστιβάλ! Με ποιους θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε; Γιαγκίνηδες – Παυλίνα Βουλγαράκη - Κώστας Μακεδόνας έρχονται την Παρασκευή 10.05. Το Σάββατο 11.05 οι Rock bands Domenica – Κίτρινα Ποδήλατα – Μπλέ ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην σκηνή και την Κυριακή 12.05 ετοιμαστείτε για ένα non-stop Pop party με τους Wedding Singers, την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Μύρωνα Στρατή.
• Live Radio Shows & DJ Sets από δημοφιλής ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko 87.7 (Σάκης Τσιτομενέας & Σπύρος Παγιατάκης), Red 96.3 (Γιώργος Αποστόλου), Μελωδία 99.2.
• Βeer workshops. Beer sommeliers, bartenders, ζυθοποιοί, στελέχη brands μπίρας της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς θα μιλήσουν για την ιστορία, την κουλτούρα, τα είδη, την διαδικασία παραγωγής της μπίρας κ.ά
• Street Food. Εξαιρετικές επιλογές για να συνδυάσεις με τον πιο απολαυστικό τρόπο την μπίρα σου.
• Games. Ειδικά διαμορφωμένη περιοχή με ομαδικά παιχνίδια: μπιλιάρδο, βελάκια κλπ. Ενώ θα μπορείτε να κερδίσετε και δώρα στον Τυχερό Τροχό.
• Μουσείο Μπίρας. Θα λειτουργεί ένα μικρό αλλά περιεκτικό Μουσείο για τη μπίρα και την ιστορία της, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά υλικό (παλιά αντικείμενα και εργαλεία ζυθοποίησης, συλλεκτικές συσκευασίες μπίρας κλπ) των εταιριών που θα συμμετέχουν ως εκθέτες.
Μην χάνεις χρόνο, αυτό το BEER PARTY δεν πρέπει να το χάσεις!
Βγάλε τώρα το εισιτήριο σου. Κοστίζει ΜΟΝΟ €5 και μαζί με την είσοδό σου, στην τιμή περιλαμβάνει:
I. ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση όλων των παραπάνω happenings και των συναυλιών
II. 2 ΜΑΡΚΕΣ για FREE TASTING, μία για τη limited edition μπίρα του φεστιβάλ και μία μάρκα για free tasting μπίρας από εκθέτη - μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ - TECHNOPOLIS GKAZI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περσεφόνη του Γιάννη Ρίτσου

  Περσεφόνη του Γιάννη Ρίτσου Σκηνοθεσία, δραματουργική επεξεργασία Άσπα Τομπούλη Θέατρο Φούρνος από 22 Απριλίου 2024 Προσφορά προπώλησης Ti...