Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ | GAZARTE ROOF STAGE


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

«ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ»
ROOF STAGE GAZARTE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024|
Για άλλη μια φορά, o ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Διονυσίου επιστρέφει στη φιλόξενη ταράτσα του Gazarte, για να παρουσιάσει την μουσική παράσταση «Στο Σταυροδρόμι». Τραγούδια από την «Πρώτη Βόλτα», τραγούδια που έχει ερμηνεύσει κατά καιρούς σε άλλες συλλογές ή και μεμονωμένα, αλλά και ακυκλοφόρητα που ετοιμάζουνε αυτή την περίοδο.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν παλαιότερα αλλά και σύγχρονα τραγούδια από το «έντεχνο» μουσικό ρεύμα αλλά και μια εκτενής αναφορά στην αστική λαϊκή τραγουδοποιία των τελευταίων εκατό χρόνων, τα οποία αντιπροσωπεύουν τα ακούσματά του από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τον πλούτο της ελληνικής μουσικής.
Όλα αυτά και άλλα πολλά, θα συμβούν την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στο Roof Stage του Gazarte με εξαιρετικούς συνοδοιπόρους, με τους οποίους, όπως αναφέρει και ο ίδιος: «μοιραζόμαστε το ταξίδι, το πατάρι, το βαν και τις στιγμές, τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Γιώργος Γεωργόπουλος παίζει μπουζούκι, ο Fausto Sierakowski παίζει alto σαξόφωνο, ο Αθηνόδωρος Καρκαφίρης παίζει κιθάρα, ο Κώστας Αρσένης παίζει κοντραμπάσο και ο Στρατής Σκουρκέας παίζει κρουστά. Ο Γιάννης Ταβουλάρης φροντίζει τον ήχο μας. Ο Παναγιώτης Κακαράς και η Melodica Art Productions όπως πάντα είναι δίπλα μας οργανώνοντας και φροντίζοντας την παραγωγή. Τους ευχαριστώ όλους! Σας περιμένουμε λοιπόν!»
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00
Βασικές πληροφορίες για το Roof Stage
- Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Gazarte και διαθέτει πανοραμική θέα στην πόλη.
- Λειτουργεί τόσο το καλοκαίρι ως ανοιχτός χώρος αλλά και τον χειμώνα, καθώς κλείνουν περιμετρικά τα τζάμια και η οροφή και υπάρχει θέρμανση.
- Seating: Στο Roof Stage ανάλογα με το πλάνο που θα δείτε στην προπώληση υπάρχει δυνατότητα αριθμημένων τραπεζοκαθισμάτων, ωστόσο το στήσιμο είναι πιο χαλαρό κυρίως με stools και σκαμπώ.
*Το Free seating αφορά ζώνη με μη αριθμημένα τραπεζοκαθίσματα. Όσο πιο νωρίς έρθετε στον χώρο, τόσες περισσότερες επιλογές θα έχετε για να καθίσετε (οι πόρτες μας ανοίγουν πάντα 1 ώρα πριν την έναρξη του event).
* Standing - αφορά χώρο ορθίων.
*Το πλάνο και η τοποθέτηση των τραπεζιών ανά ζώνη διαμορφώνονται βάσει των τελικών πωλήσεων από τον χώρο.
- Πρόσβαση: Από το κλιμακοστάσιο αλλά και με ανελκυστήρα. Δυνατότητα πρόσβασης και σε ΑΜΕΑ.
- Κάπνισμα: Πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο σε βεράντα για κάπνισμα.
- Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Βουτάδων.
*H κατανάλωση δεν είναι υποχρεωτική
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό!
Α' Ζώνη: 15 ευρώ
Β' Ζώνη: 12 ευρώ
Free Seating: 10 ευρώ
Voutadon 32-34, 11854 Athens, Greece



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Douglas Skelton: «Ο όρμος των καταιγίδων»

  Λεύκη Σαραντινού Η αστυνομική λογοτεχνία θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή και ευπώλητα λογοτεχνικά είδη στις μέρες μας. Κι ενώ γύρω μας ε...