Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η ζωγράφος της Ανώτατης Σχολής Καλλών Τεχνών Ειρήνη Αποστολοπούλου κέρδισε το Πρώτο Βραβείο του 1ου Φεστιβάλ εικαστικών τεχνών της Κεφαλονιάς το οποίο μοιράστηκε με την Τιτίκα Φαρακλού.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου. Επιτυχημένο το 1ο Φεστιβάλ εικαστικών τεχνών του Ομίλου Κεφαλληνίας και Ιθάκης που έγινε στο θέατρο «Κέφαλος» του Αργοστολιού και διήρκεσε 3 ημέρες. Πάνω από 50 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος.
Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες βραβεύτηκαν και στις 4 κατηγορίες ζωγραφική, γλυπτική, ψηφιδωτό και φωτογραφία.
Η επιτροπή αποτελείτο από τον Μοσχονά Νίκο, ιστορικό τέχνης, τον Φιοραβάντε Βασίλη, καθηγητή και ιστορικό τέχνης και την κυρία Αναστασία Παπαδάτου, ζωγράφο.
Ειρήνη Αποστολοπούλου - Μισαηλίδου
Στην ζωγραφική το πρώτο βραβείο μοιράστηκαν η Αποστολοπούλου Ειρήνη με την Φαρακλού Τιτίκα.
Στην γλυπτική, το πρώτο βραβείο πήρε ο Μεμάς Καλογηράτος, στην φωτογραφία ο Παύλος Αντωνάτος και στο ψηφιδωτό η Ελένη Χουρμούζη. 

Πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο της ΟΥΝΕΣΚΟ Κεφαλληνίας, Ιθάκης και Ζακύνθου Αναστασία Παπαδάτου για το έργο που επιτελεί στα Επτάνησα και ιδιαίτερα στην πατρίδα της την Κεφαλληνία.

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ διορθώστε το δημοσίευμα.
    Διοργανωτές του 1ου Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς είναι η Widdin Gallery σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...