Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα Εγκαίνια Εκθέσεως Ζωγραφικής του Ομίλου UNESCO Κεφαλλήνιας και Ιθάκης

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014. Στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολιού «Κέφαλος» πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Κεφαλλήνιας και Ιθάκης σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Η.Κ.Ε του Δήμου Κεφαλληνίας.
Παρουσιάστηκαν μια πανδαισία εκλεκτών έργων των ζωγράφων BREGO, Στελλάτου Μαρίνα, Αγνή, Έυα Δανελάτου, Έλενα Σταγόνη, Ιάσων, Ρένα Αποστολοπουλου, Δήμο Γεωργιτζικη, Άννα Πεφανη, Λιγνού Ελβιρα Παντελή Βλασίου, Παπαδάτου Αποστολοπουλου Αναστασία.
Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους οι καλλιτέχνες του χρωστήρα και πολλοί επίσημοι Κεφαλλονίτες μιας και στον χώρο του θεάτρου «Κέφαλος» πραγματοποιήθηκε παράλληλα το συνέδριο απανταχού Κεφαλλήνιων και παρευρίσκονταν πολλοί ομογενείς.
Η Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας και Ιθάκης Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου υποδέχτηκε με το γνωστό της χαμόγελο τους καλεσμένους και τους επισκέπτες.
Η συμμετοχή των ζωγράφων στις εκδηλώσεις και στις εκθέσεις ζωγραφικής της UNESCO δίνει ένα κύρος και μια επισημότητα στην εργασία τους. Ένα μεγάλο μπράβο στον Όμιλο UNESCO Κεφαλληνίας και Ιθάκης και στην αξιαγάπητη πρόεδρο και σπουδαία ζωγράφο και αγιογράφο Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου για τις άρτιες εκδηλώσεις πολιτιστικής αναβάθμισης που διεκπεραιώνει στην Κεφαλληνία.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 έως Τρίτη 5 Αυγούστου 2014. Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος»
Καθημερινά 10π.μ. – 13μ.μ. και 20:30 – 11μ.μ. Τηλ: 2671068353 - 6943775611


ΌΜΙΛΟΣ UNESCO ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου, Πρόεδρος Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Περατάτα, Κεφαλληνίας Τ.Κ. 28 100 - Πληροφορίες: Τηλέφωνο: 26710 68353 Κινητό: 6943775611

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...