Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Μιχάλης Μειμάρης - "Ήρθες" και Παρουσίαση του CD στο Cozy Club!!!‏

Μιχάλης Μειμάρης - "Ήρθες"
10422579_938049892890003_6033274428066489567_n
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : Μιχάλης Μειμάρης
ΤΙΤΛΟΣ : "Ήρθες"
ΚΔ :  FM 17003580
. . .


. . .

Ο Μιχάλης Μεϊμάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή.
Γιός του γνωστού συνθέτη Νίκου Μεϊμάρη, όπως ήταν φυσικό, από την παιδική του ηλικία γαλουχήθηκε με τον κόσμο της καλής λαϊκής μουσικής. Σε ηλικία μόλις 18 ετών, άρχισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα Ελληνικά κέντρα διασκέδασης της Νέας Υόρκης δίπλα σε ονόματα μεγάλου βεληνεκούς, όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Χρηστάκης, ο Χάρρυ Κλύνν κ.α.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεργάστηκε με τον γνωστό συνθέτη Γιώργο Μητσάκη στο θέατρο «Μινώα» στην επιθεώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη «Ελάτε να τη βρούμε». Εμφανίστηκε στα «Αστέρια» της Γλυφάδας μαζί με τους Γιάννη Καλατζή, Ελένη Δήμου και Ζιγκ – Ζαγκ.  Τραγούδησε με τους Κωστή Χρήστου, Λευτέρη Μυτιληναίο,  Έλενα Κυρανά, Γιάννη Πετρόπουλο, κ.α. Μεγάλοι συνθέτες έλεγαν πάντοτε τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και τις δυνατότητες του, όπως οι Γιώργος Κατσαρός, Παπαβασιλείου και ο γνωστός στιχουργός Πάνος Φαλάρας.
Συνθέτει μουσική και γράφει ποίηση από μικρή ηλικία. Παίζει 6 μουσικά όργανα. Η χροιά της φωνής του είναι μοναδική καθώς και η έκταση της, γι’ αυτό και μπορεί να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο έκφρασης από μπαλάντες μέχρι και βαριά λαϊκά τραγούδια.
Η τελευταία του δουλειά φέρει το γενικό τίτλο «Ήρθες» και την υπογραφή της FM Records. Όλα τα τραγούδια του νέου του CD είναι συνθέσεις και στίχοι δικοί του, εκτός από δύο, των οποίων οι στίχοι ανήκουν στην κόρη του Στέλλα Μεϊμάρη, τη γνωστή δημοσιογράφο και στιχουργό της πλατινένιας πλέον επιτυχίας του Γιάννη Πλούταρχου «Μη μιλάτε για κείνη». Τα κομμάτια του συγκεκριμένου CD διακρίνονται για τον πλούτο των συναισθημάτων σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα της εκτέλεσης του καλού λαϊκού τραγουδιού από μέρους του Μιχάλη Μεϊμάρη.
. . .

Tracklisting:

1. Ήρθες
2. Πόσο μου λείπεις
3. Η εκδίκηση
4. Γκρίζα ζώνη
5. Η θεά
6. Μισώ τα πάντα
7. Να της πείτε
8. Θα ζήσω και για μένα
9. Τι άλλο θέλεις
10. Όσο μου θυμώνεις
11. Κουβαλάω το σταυρό σου
12. Δεν θα πάρω
13. Είναι αργά
14. Ο αλήτης
15. Γιατί;;;
16. Το μαράζι
17. Το ψέμα
18. Αυτή η σιωπή

Συντελεστές:

Μουσική: Μιχάλης Μεϊμάρης
Στίχοι: Μιχάλης-Στέλλα Μεϊμάρη
Ενορχήστρωση: Μιχάλης Μεϊμάρης
Διέυθυνση Παραγωγής: Μιχάλης Αδαμαντίου
Ηχογράφηση: Studio Wayferer
Ηχοληψία-Digital Mastering: Κώστας Παπασπύρου
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Μιχάλης Μεϊμάρης: ακουστική κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς, ντέφι, ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Ευστρατίου μπουζούκι, λαούτο
Κώστας Παπασπύρου: ηλεκτρική κιθάρα
. . .

Παρουσίαση του CD "Ήρθες" στο Cozy Club!!!

Τη Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο “Cozy Club”, Ο Μιχάλης Μεϊμάρηςθα μας παρουσιάσει το νέο του CD, με τίτλο "Ήρθες", που κυκλοφορεί από την FM Records! Θα ακολουθήσει LIVE μέχρι το πρωί!! Σας περιμένουμε όλους για μια... αξέχαστη νύχτα!!!
 
COZY CLUB
Λ. Πεντέλης 79, 15233 Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ. 6932479477
Ώρα έναρξης : 22.30
. . .
 
Κατεβάστε ψηφιακά το "Ήρθες":
Ακούστε ψηφιακά το "Ήρθες":
Μάθετε περισσότερα για τοv Μιχάλη Μειμάρη και το "Ήρθες":

Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...