Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ RESTART PEACE‏


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ RESTART PEACE‏





Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον οργανισμό Educational Center Krusevac, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο διεθνές  εκπαιδευτικό σεμινάριο Restart Peace, που θα διεξαχθεί 5-11 Μαρτίου 2015 στη Σερβία και συγκεκριμένα στο όρος Kopaonik. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-30 ενεργά μέλη ή/και εγγεγραμμένους εθελοντές του Ομίλου μας. (Οι φίλοι που δεν είναι ενεργά μέλη/εθελοντές θα πρέπει πρώτα να προσέλθουν στα γραφεία μας για την εγγραφή τους). Ο 'Ομιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα παρέχει την οργανωτική υποστήριξη και ενημέρωση των συμμετεχόντων. 

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής, του υλικού του σεμιναρίου καλύπτονται από το Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως και το 70% του κόστους μετακίνησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Συνημμένα θα βρείτε την περιγραφή του σεμιναρίου και την αίτηση συμμετοχής την οποία καλείστε να συμπληρώσετε και να στείλετε στον Όμιλό μας στο email unescop@otenet.gr  το αργότερο μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου 2014 με θέμα "RESTART PEACE - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ". 


Μετα τιμής

Ιωάννης Μαρωνίτης
Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων
& Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO
Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων
"building peace in the minds of people"

Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια
Τηλ:2104967757 - 2104979797
Fax:2104944564

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...