Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ “the ART Workshop” ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, σε συνεργασία με το the ART Workshop διοργανώνει την ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής των μαθητών του την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00 στο κτίριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό (Στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός, Στάση ΗΣΑΠ: Θησείο).
Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν βραβεία συμμετοχής των μαθητών του the ART Workshop από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρωπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη για το 2015.
Επιπλέον ιδιαίτερη τιμή θα δοθεί στους τρεις μαθητές του the ART Workshop, Δημήτρη Κουβαρά, Αντώνη Τασιώτη και Νίνα Χρυσή που διακρίθηκαν σε Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής με δύο διακρίσεις και ένα τρίτο βραβείο μπρούτζινο από την Yang Ming Shipping Company που διοργάνωσε την 5thYang Ming International Adolescents Painting Competition 2014.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα βραβεύσουν τα παιδιά ο Πρέσβης της ROC, Representive office of Taiwan στην Αθήνα Amb. Paul Kuoboug, CHANG και η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου.
Η κα Δώρα Σκουτέρη, ιδιοκτήτης του the ART Workshop και Διευθύντρια Εικαστικων του Ομιλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η κα Μερού Σκουτέρη υπεύθυνη του project, νιώθουν υπερήφανες για τη φετινή διάκριση των μαθητών τους σε διεθνή επίπεδα, που επιβεβαιώνει τη σοβαρή εργασία που γίνεται στο εργαστήρι τόσα χρόνια με αγάπη για τα παιδιά και την Τέχνη καθώς και για τη δυνατότητα των μαθητών για συμμετοχή και ανταλλαγή πολιτισμών σύμφωνα με τις αρχες της UNESCO, τη φιλία μεταξύ των λαών και την συνεχή εκπαίδευση των νέων στην Τέχνη.
Θερμές ευχές προς την πρώην ROC Ambassador Ms Agnes Chen στην Αθήνα που με την αγάπη της για την Τέχνη συνέβαλλε σε αυτές της τις ενέργειες ανταλλαγής Πολιτισμού το 2012.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ICOMOS ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...