Τρίτη 19 Μαΐου 2015

BarOmetro: Ένας εναλλακτικός, arty χώρος, που θα σε κερδίσει από την πρώτη επίσκεψη!‏

https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/XtCLCJ2jr5iQPoYzdvmekXYnWBOOsdytMsnsDtUlKUsiH7SXjeerFkpXR0CusBzd 

BarOmetro

Ένας εναλλακτικός, arty χώρος, που θα σε κερδίσει από την πρώτη επίσκεψη!

Υψηλάντου 3, μετρό Άγιος Δημήτριος
FΒ: https://www.facebook.com/pages/BarOmetro/358968647516047

Μεγάλα παράθυρα, φως και χρώματα, do it yourself υψηλή αισθητική, σε έναν άνετο –μεγάλων διαστάσεων- χώρο που αγαπά την καλή μουσική και σου δίνει λόγους να τον επισκεφτείς κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.
Σχεδιασμένο από την εικαστικό Καλλιόπη Οικονομάκου, το BarOmetro (κατά το Bar au Metro) είναι ένα all day café bar που στεγάζεται σε ένα πρώην συνεργείο αυτοκινήτων. Η δημιουργικότητα αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για την γέννησή του κι αυτή είναι που φιλοδοξεί να στεγάζει εντός του. Σε όλα τα επίπεδα.

Μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια αποτελούν την ιδανική επιλογή για έναν εναλλακτικό τόπο εργασίας, με υψηλές ταχύτητες internet, τον καλύτερης ποιότητας καφέ (TAF) και αφέψημα, αλλά και πρωτότυπα σνακ από τον Γιάννη Κολατσό.

Για όσους αγαπάτε τις τέχνες εντός του χώρου θα βρείτε μία γκαλερί και μία δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία τέχνης και αρχιτεκτονικής. Ο Μιχάλης Παπαντωνόπουλος, υπογράφει την επιμέλεια ξεχωριστών φωτογραφικών εκθέσεων, αλλά και του section της βιβλιοθήκης, θέλοντας να προσθέσει μια arty πινελιά σε μία καθημερινή έξοδο και δίνοντας βήμα σε νέους καλλιτέχνες να εκθέσουν τη δουλειά τους.

Το μεγάλου ατού παρόλα αυτά του χώρου παραμένει η «μουσική του παιδεία»Καθημερινά, ένας διαφορετικός resident dj αναλαμβάνει από νωρίς το βράδυ (21:00) τα decks για να ταξιδέψει του παρευρισκόμενους σε ένα ιδιαίτερο μουσικό σύμπαν. Μουσικές γραμμές: funk, soul, swing, rock.
Τόπος διεξαγωγής επίσης αξέχαστων parties, το BarOmetro, σίγουρα θα σε ξαφνιάσει μετατρεπόμενο σε ανεξέλεγκτο dance floor κάποιες βραδιές κάθε μήνα. (Παρακολουθήστε τα event μας εδώ: https://www.facebook.com/pages/BarOmetro/358968647516047?sk=events).
Τον μήνα Μάιο, θα κλείσουμε παρέα με τον party starter Espeekay, το Σάββατο 30/5 σε ξέφρενους jungle και early 90s hip hop ρυθμούς, bass, eclectic beats, rare grooves και γενικά μουσική που θα μας ξεσηκώσει σε χορόκαλωσορίζοντας το καλοκαίρι! 

Τη μπάρα του BarOmetro επιμελούνται ο Νίκος Μιχαηλίδης και ο Αλέξης Μπάσιος με μία σειρά από φρέσκα και ανανεούμενα μηνιαίως -ώστε να βασίζονται σε εποχιακά φρούτα- cocktail, να συμπληρώνουν την ήδη πλήρη «αλκοολική» λίστα του.
Ελαφριά γεύματα, διεθνή αρώματα, αγνές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά. Σάντουιτς που συνδυάζουν φρεσκοψημένα ψωμιά με διαλεχτά τυριά, πλατώ ψητών, αλλά και η house pizza μας, καθιστούν το BarOmetro τον ιδανικό προορισμό για ένα πρωινό ή brunch με αιχμή στην ποιότητα, καλωσορίζονταςκαι το χορτοφαγικό κοινό (vegan pizza).

Στο BarOmetro η άψογη εξυπηρέτηση και το χαμόγελο είναι στο αίμα μας. Η αγάπη για την ποιότητα σε όλα της τα επίπεδα, στη φύση μας.
Ελάτε να γνωρίσετε έναν χώρο, αλλά και τη δημιουργική ομάδα πίσω από αυτόν, που καλωσορίζει μία νέα τάση εστίασης στα Αθηναϊκά δεδομένα.
Η BarOmetro εμπειρία θα σας κερδίσει. Καλωσήρθατε στο νέο σας στέκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...