Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

The Road Miles & One man drop & Drunken Gramophone

The Road Miles & One man drop & Drunken Gramophone
Ένα δυνατό και ξεκάθαρα συναυλιακό γεγονός θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Μαΐου στο six d.o.g.s. Τρεις μπάντες -δυναμίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν ένα live που θα συζητάμε καιρό.
Οι The Road Miles (2014) με τα απόκοσμα και αισθαντικά σκληρά φωνητικά τους, τις μπαρουτοκαπνισμένες κιθάρες τους, τα δαιμονισμένα drums και την underground στιβαρή ακολουθία του μπάσου τους, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κλέβουν τις εντυπώσεις και θέτουν τις βάσεις για μια πολύ εξελίξιμη μπάντα της αθηναϊκής σκηνής.
Μαζί τους οι One Man Drop (2014) με τον βαρύ alternative ήχο τους και το εκπληκτικό τους δέσιμο σαν μπάντα, έχουν ήδη δώσει δείγματα γραφής σε προηγούμενα live τους και αναμένουμε να μας ξεσηκώσουν ξανά και ξανά και ξανά. 
Τέλος, οι Drunken Gramophone (2014) με την χαρακτηριστική βαθιά φωνή του τραγουδιστή να συνεπαίρνει από το πρώτο άκουσμα και τις rock 'n' roll, punk αλλά και ψυχεδελικές καταβολές τους να αποτυπώνονται απερίφραστα, υπόσχονται επίσης πολλά.
Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
13.05.2015
21:30
€5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...