Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας - Αχαρνών με ομιλήτρια τη Δέσποινα Σπανού, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 2 Ιουλίου. Με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή κόσμου έγινε η εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας - Αχαρνών με ομιλήτρια τη Δέσποινα Σπανού, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα στις 19:30 στην πλατεία Βικτωρίας στην κεντρική εκδήλωση της οργάνωσής μας με ομιλήτρια τη Δέσποινα Σπανού, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη εργατικής πολιτικής,
αναπτύχθηκαν οι θέσεις του δημοψηφίσματος για το ΟΧΙ και απαντήθηκαν ερωτήσεις του κόσμου.
Η Δέσποινα Σπανού με τον Παναγιώτη Καρούσο
Η κυρία Σπανού μας ανέπτυξε την προσπάθεια της κυβέρνησης για να μην περάσουν επικείμενα αντιλαϊκά μέτρα, και την ευθύνη της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό.
Η Δέσποινα Σπανού γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Ικαριώτες.
Συμμετείχε από νωρίς στην πολιτική δράση και στο συνδικαλιστικό κίνημα, αρχικά μέσα από τις τάξεις του ΚΚΕ και κατόπιν μέσα από τις τάξεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Συνασπισμός-ΣΥΡΙΖΑ).
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε στο Δημόσιο και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση.
Υπήρξε μέλος της διοίκησης πρωτοβάθμιων συλλόγων και της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, όπου ασχολήθηκε κυρίως με ζητήματα εργασιακά, κοινωνικά, ισότητας των γυναικών και με θέματα δημόσιας διοίκησης.
Επίσης, συμμετείχε σε  μια σειρά από κινήματα και ιδιαίτερα στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ, εκπροσωπώντας το οργανωμένο, δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλέξανδρος Ψυχούλης: συνέντευξη στη Χαριτίνη Μαλισσόβα

  Χαριτίνη Μαλισσόβα Ο Αλέξανδρος Ψυχούλης γεννήθηκε στον Βόλο το 1966. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με καθ...