Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Calexico

Calexico
Οι Calexico, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου album τους, «Edge Of The Sun», που χαρακτηρίζεται από την έντονη παρουσία του ελληνικού στοιχείου, με τη συμμετοχή των Takim σε ορισμένα από τα τραγούδια του και κυρίως στο ήδη πολυπαιγμένο ραδιοφωνικό hit «Roll Tango», στο οποίο κάνει φωνητικά και ο θρυλικός Eric Burdon!
Έχοντας πλέον συμπληρώσει 20 χρόνια πορείας, οι Calexico αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της Americana/Indie Rock σκηνής. Στα υπέροχα τραγούδια τους συνδυάζουν ετερόκλητα στοιχεία, προερχόμενα από διάφορα είδη, όπως η Πορτογαλική Fado, η Jazz των 50’s, η μουσική των Τσιγγάνων και τα παρακλάδια της, το Surf -από τον θρυλικό Link Wray μέχρι τον Duane Eddy- και τα επικά Spaghetti Western soundtracks του μεγάλου Ennio Morricone. Το τελικό αποτέλεσμα μεταφέρει την ατμόσφαιρα της «αμερικανικής ερήμου» με τρόπο μοναδικό, διαθέτοντας ρομαντισμό, στυλ αλλά και αναμφισβήτητη αυθεντικότητα.

Τζένη Χριστοδούλου             www.debop.gr

Fuzz Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
14.11.2015
Σα: 20:00
€27 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), €30 (ΤΑΜΕΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...