Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Swing Kids για τη Σχεδία

Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Swing Kids για τη Σχεδία
Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου #cuttypaizei από τις 18:00, στον εντυπωσιακό χώρο του Cine Κεραμεικός
Η ομάδα “Σουίνγκ Kids” έκλεισε 3 χρόνια παρουσίας στην κοινότητα swing και rock ‘n’ roll της χώρας. Με αυτή την αφορμή οργανώνει ένα ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ φεστιβάλ του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στο περιοδικό δρόμου «Σχεδία»! Για πρώτη φορά στην ιστορία της κοινότητας, θα συγκεντρωθούν τόσοι εκπρόσωποί της στον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα, για τον ίδιο σκοπό. Θα εμφανιστούν 5 μπάντες από το σύνολο όσων έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στην ατζέντα του “Σουίνγκ Kids”. Ενδιάμεσα, θα υπάρχουν setlists από 7 DJs, ενώ 10 σχολές χορού swing και rock ‘n’ roll από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν, θα συνεργαστούν και φυσικά θα χορέψουν όλες μαζί για ένα καλό σκοπό. 
Για όλους εμάς, τα μέλη της swing και rock ‘n’ roll κοινότητας, η κοινωνική επαφή και αλληλεγγύη αποτελούν βασική αρχή του τρόπου ζωής μας. Ας δείξουμε έμπρακτα ότι μπορούμε με το χορό και τη μουσική μας, να προσφέρουμε χαμόγελα και χαρά στους συνανθρώπους μας που παλεύουν για την επιβίωση. Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε και να βοηθήσουμε με την συνεισφορά μας το έργο της «Σχεδίας». 
Το Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Swing Kids διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. #CityofAthens 
Με την ευγενική υποστήριξη του Cutty Sark. Απολαύστε υπεύθυνα.
Πρόγραμμα
18:00 – ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – Dj set Ειρήνη Χανιά 
19:00 – Live Manouchdrome Trio
19:30 – Dj set Ανδρέας Παναγόπουλος 
20:00 – Live D.K & The Band
20:30 – Dj set Shorty George
21:00 – Live The Dead Hoofers (Jam με σχολές και ομαδική χορογραφία shim-sham)
21:30 – Dj set Penelope 
22:00 – Live The Speakeasies Swing Band
22:30 – Dj set Silvery Theodore 
23:00 – Live Hirollers (Jam με σχολές και ομαδική χορογραφία Stroll)
23:30 – Dj set Thanasis Oikonomou 
24:30 – Dj set Dj Nua
Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Ανν – Βενέτ Χριστοδούλουο Γιάννης Οικονόμου και ο Φώτης Σιαδήμας, μέλη της μουσικοχορευτικής κοινότητας swing και rock’n’roll. 
Συμμετέχουν οι σχολές χορού (με αλφαβητική σειρά)

Λίγα λόγια για τους Σουίνγκ Kids
Η ομάδα ενημέρωσης (facebook group) “Σουίνγκ Kids” ξεκίνησε την ανιδιοτελή της δράση τον Μάιο του 2012 και μέσα σε 3 χρόνια αδιάκοπης ενημέρωσης έχει προβάλλει τα περισσότερα μουσικό-χορευτικά events που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα και έχουν άμεση σχέση με το swing και το rock ‘n’ roll. Από εβδομαδιαία καθιερωμένα parties στην Αθήνα μέχρι lives και σεμινάρια-φεστιβάλ, που γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για τα σχεδόν 1.500 μέλη της, αλλά και για όποιον άλλο θέλει να οργανώσει τα μουσικό-χορευτικά του πλάνα για ολόκληρη την εβδομάδα. 
PhotoCREDIT: Tasos Krezias
Cine Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13, Αθήνα
15.11.2015
Κυ: 18:00 - 01:30
€8 (ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ "ΣΧΕΔΙΑ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...